Ja wlasnie żałuje że moi rodzice nie zapisali mnie jak bylam dzieckiem na jakieś zajęcia taneczne / muzyczne, bo teraz nie mam na to czasu a tak przynajmniej rozinął by sie u mnie (mam nadzieje) jakiś talent.... Ja moje dzieci zapisze na coś, bo to procentuje, ale nie chce żeby byly gwiazdami, ani nie bede je zmuszac jesli sie im nie bedzie podobac:)
Vampik [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-28, 14:47
Ja podobnie jak przedmówczyni ,na wszelkie zajęcia zapisywałam się sama mając jakieś 13-14 lat ,a wiem ,że osiągnęła bym dużo więcj ,zaczynając wcześniej.
tak, wlasnie: rodzice twierdza, ze chca jak najlepiej dla dzieci, a tak naprawde probuja dogonic wlasne marzenia, bo im sie nie udalo ich spelnic. co jest zalosne...
ja zaczelam tanczyc w wieku 14 , a spiewac wcale... jescze nie. wszystko przede mna.
_________________ So baby i will wait for you... ;**
No niby racja, ale gdyby mama zapisała mnie na lekcje tańca w wieku 5 lub 6 lat to na pewno umiałabym dużo wiecej niż teraz. Ja właśnie nie dawno zaczęłam tańczyć i teraz żałuje że nie mogłam zacząć dużo wcześniej.
mnie chcieli na towarzyski, ale ja mądra dziewuszeczka chciałam z koleżanką, ta z kolei nie chciała i się nie zapisałam, a teraz się pukam w czoło i mam świeczki w oczach oglądając TzG i YCD
ja sama zapisałam się do domu kultury na zajęcia baletowe , miałam jakieś 13 lat, ale to była taka rekreacja, marzyłam o ASP, ale mója tata powiedział - nigdy w życiu, no i wyszło jak wyszło, tzn. bez sensu
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Tak jak ja.. Bo mnie na przyklad nigdzie nie zapisali.. Ale ja i tak wiem ze nie mam talentu i te pe Mam talenty do innych czynnosci (tak mi sie wydaje..No.! W kazdym razie umiem pare rzeczyzrobic dobrze ) A co do cytatu donna, to ja rowniez zawsze sobie cos znajde A Pozatym obawiam sie ze z obecnym planem lekcji i tak bym sie nigdzienie wcisnela.. [1oo% wOrk 24h/dobe xDD ]
_________________ Najbardziej stracony dzień to ten w którym nie zaśmialiśmy się ani razu.! ;DD ^^
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum