Wiek: 19 Dołączyła: 15 Maj 2009 Posty: 57 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2009-06-25, 00:02
pierwszej edycji jakoś nie mogę sobie przypomnieć . Druga była najsłabsza , zdecydowanie Artur nie zasłużył na wygraną - osobiście go nie lubiłam . Właściwie z II edycji przepadałam tylko za Anetą , Roxi i Anią : )
III - Ada
IV - ta ruda Ania , Jurij , Łukasz , Mieszko , Kuba i Jadźka .
_________________ Chcieć , oznacza wpływać na przebieg wydarzeń .
on miał taki hmm... dziwny głos. Nie mogłam go słuchać
Głos? A czy ktoś komentuje to, jaki ty masz? Każdy się z Nim rodzi i nie rozumiem zupełnie Twojego postępowania.
Ok rozumiem, że nikt sobie głosu nie wybiera, ale to nie jest mój jedyny (a już na pewno nie główny) powód, dlaczego miałam do niego zastrzeżenia
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
Wczoraj wszedłem na oficjalną, bo chciałem zobaczyć, czy są jakieś przecieki odnośnie pierwszego lajfa... i aż zdębiałem To co tam się teraz dzieje to jest jedna wielka gnojownia. Zaczyna się od nowa Polska Ludowa. Ale mam wrażenie, że w tej edycji ludzie są jeszcze bardziej zajadli niż w poprzedniej - jadą po uczestnikach, ich wyglądzie, ich charakterze, ich rodzinie, znajomych itp, itd.. Brrr. Już tam więcej nie zajrzę. Polacy, wstydźcie się.
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum