1.) Paulina - Za wspaniałą technikę, skoki, emocje, osobowość, skromność (prawdziwą) i za to jak wspaniałą osobą jest (poznałam na real), wszechstronność.
2.) Antonówka - Bajeczna technika, z dziewczyn prawdopodobnie najlepsza, profesjonalista, wie po co jest na scenie, i gdy tańczy biję od niej energia. Niestety, drugie miejsce za to, że sprawia wrażenie zamkniętej w sobie cichej myszki, lecz gdy tańczy zmienia się w potwora
3.) Leal - Świetna osobowość nadająca się do programu, niezwykle piękna, lecz przede wszystkim oceniam taniec. Jest wszechstronna (znam ją nie tylko z programu) lecz niestety w niczym za przeproszeniem nie urywa dupy Mam wrażenie, że to rozciągniecie bardziej jej przeszkadza niż pomaga (dynamika ruchu).
4.) Kasia - Jej największy plus to to, że jako jedyna z dziewczyn tańczy taniec towarzyski, lecz mam wrażenie, że nie ma pomysłu na siebie... każda jej solówka jest zatańczona poprawnie i tyle - monotonnie. Gdy tańczy inne style w których nie czuję się najlepiej biję od niej energia, która wyczuwa się na scenie. Ma świetną energie. Lecz to nie wystarcza.
5.) Ilona - Mam wrażenie, że jest w tym programie tylko za wygląd i osobowość. Tanecznie najgorzej z dziewczyn, niby tańczy house/hh ale np. przy Ewce to marnie wygląda.
Chłopoczury:
1.) Kuba J. - Za tą genialną technikę, profesjonalizm, wyczucie własnego ciała, skoki. Lecz jescze nie tańczył nic co bardzo odchodziło od jego stylu, mam wrażenie, że ze wszechstronnością nie jest u niego za dobrze. Narazie 1st.
2.) Kuba P. - Przede wszystkim za to jakim człowiekiem jest, pozytywnie nastawionym do całego świata, osobowościowo w 100% nadaję się do tego programu. Technicznie jest gorszy od Kuby J, czy ostatnio wyeliminowanego Bartka, lecz nadal jest nieźle, potrafi wczuć się w choreografie. Jest wszechstronny. niestety drugi, bo przede wszystkim oceniam taniec.
3.) Tomek - OGROMNY PLUS za taniec towarzyski, i profesjonalizm. Tak powinen czuć się każdy tancerz na scenie. Swoją solówką (a nie przepadam za towarzyskim) pozamiatał resztę konkurencji. Do tego widać, że potrafi się nieźle bawić.
4.) Adam - Za hh... lecz nie jest to mistrzostwo, w tel aviv odpadło dużo lepiej tańczących hh uczestników od niego. Osobowościowo nie jest źle, lecz przy pierwszej trójce zanika. Wszechstronny raczej nie jest.
5.) Z góry wam powiem, że znam tą osobę, i wszelkie moje zastrzeżenia do tej osoby względem osobowości są uzasadnione nie tylko tym jak jest pokazywany podczas programu. Technicznie, najgorzej z facetów - nigdzie nie widziałam tyle braków w technice , mam wrażenie , że dopiero co zapisał się na zajęcia i ćwiczy piruety obroty itd... No ale wiem, ze modern/jazz tanczy od ponad 2 lat wiec powinien cos soba reprezentowac... wczesniej kilka lat taniec towarzyski (w ktorym i tak marnie mu szlo). Jest wszechstronny, ale tak jak leal w niczym nie urywa dupy Jego rozciągniecie jest żałosne, pouginane nogi, nie obciągniete stopy, obroty na całej stopy, nie tryzmane passe, brak focusu, przy obrotach chaine go miota... dużo tu można wymieniać, ale to co ja wam mówie to są podstawy!! Co do jego tańca - w 2 odpadane odcinki 2 razy jest zagorozony to świadczy samo o sobie. Solowki - pierwsza masakra... druga duzo lepsza lecz gdy zaczyna skakac, krecic to zamykam oczy. i teraz bede miec zastrzezenia do niego czy aby na pewno to solo jest jego. Juz powoli mnie nudzi staly motyw w jego tancu, czyli smutna mina na poczatku i koncu - niby emocje, ktore tak naprawde sa udawane.
Co do osobowosci, udaje skromnego, wyraz twarzy zbitego psa, cieszacego sie kazda pochwala... szkoda ze poza kamera taki nie jest. Mam nadzieje ze w przyszlym odcinku odpadnie.
Ogólnie pod wzgledem tanca:
1.) Kuba J
2.) Paulina
3.) Kuba P
4.) Tomek
5.) Antonówka
6.) Leal
7.) Adam
8.) Kasia
9.) Ilona
10.) Alek
Panowie:
1. Kuba P
2. Kuba J
3. Adam (mam nadzieję, że da czadu w kolejnym odcinku, wtedy wskoczy na drugie razem z Kubą)
4. Tomek
5. Aleks
Ogół:
1. Paulina i Kimbo
2. Kuba J
3. Adam
4. Ania
5.Tomek
6. Leal
7. Aleks (Motomysza coraz bardziej spada na mojej liście)
8. Ilona
9. Kaśka (niech ona w końcu odpadnie, proszę)
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
dziewczyny:
1. Ania
2. Paulina
3. Ilona
4. Kasia B.
5. Leal
chłopaki:
1. Kuba P.
2. Kuba J.
3. Tomek
4. Adam
5. Aleks
ogólnie:
1. Kuba P.
2. Ania
3. Kuba J.
4. Tomek
5. Figa
6. Adam
7. Ilona
8. Kasia B.
9. Leal
10. Aleks
Wiek: 19 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 3464 Skąd: dolina rozpusty
Wysłany: 2010-04-30, 20:57
girls
1. Paulina
2. Ania
3. Kasia ( z bolem, ale jednak lepsza)
4. Leal
5. Ilona
guys:
1. Kimbo
2. Kuba
3. Tomek
4. Adam
5. ALek
Ogolnie
1. Kimbo
2. Figa
3.Ania
4. Kuba
5. Tomek
6. Kasia
7. Adam
8. Leal
9. Ilona/Alek
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum