Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download •  Quizy

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: 14, na, odcinkami, przed, ranking, top, ycd, zywo

YCD V - Ranking - Top 14! (przed odcinkami na żywo)
Autor Wiadomość

blackjack 
In For the Kill

Przyjaciel Forum

Moderator

Redaktor portalu

Super Sponsor

Wysłany: 2010-04-01, 14:31   YCD V - Ranking - Top 14! (przed odcinkami na żywo)

Na samym początku jest to trudne, ale może już wiecie mniej więcej, jak uszeregować finałową czternastkę. :D Drugi ranking zrobimy zaraz po pierwszym odcinku na żywo i zobaczymy, jak zmieniły się nasze opinie. ;) Nowe rankingi będą zakładane po każdym kolejnym odcinku na żywo (Top 12, Top 10, itd..)

No to ja zaczynam! :D

Dziewczyny:

1. Paulina Figińska - jest bardzo skromną, sympatyczną dziewczyną, jej solówka na castingu była magiczna i bardzo się cieszę, że sprawdziła się w innych technikach. ;) Jak na razie mój numer 1.
2. Kasia Mieczkowska - co prawda jest na razie niezauważalna, ale jest fighterem i dała czadu w Tel Avivie. :D Jej solówka na castingu też mi się bardzo podobała. :) Mam nadzieję, ze zajdzie daleko w programie.
3. Leal Zielińska - ładna, wszechstronna, czego chcieć więcej? ;) Jej solówka była fajna, ale pozostawiła we mnie pewien niedosyt. :) Chciałbym poznać trochę bardziej jej osobowość, być może po lajfach będzie wyżej. :)
4. Ewa Bielak - ma naprawdę świetną precyzję ruchów, obie jej solówki (castingowa i ta przed eliminacjami) bardzo mi się podobały. A do tego sprawdziła się w innych technikach. Na pewno będzie silnym zawodnikiem.
5. Ania Andrzejewska - na razie mało o niej wiem, ale podoba mi się jej dojrzałość i sprawia wrażenie sympatycznej. :) Mam nadzieję, że się rozwinie i będziemy mogli ją bliżej poznać.
6. Ilona Bekier - na castingu mi się podobała, teraz podoba mi się coraz mniej. Ciągle słyszę, że będzie gwiazdą, brylantem, czy nie wiadomo czym jeszcze, a tymczasem jedyne co widzę to brak woli walki i łzy. :roll: Na razie jeszcze jej nie przekreślam, może naprawdę pokaże, na co ją stać.
7. Kasia Bień - chyba jedyna dziewczyna, która mnie irytuje. Agustin powiedział, że nie jest zbyt dobra w jazzie i w hh, natomiast co gorsze nie podoba mi się nawet w jej własnym stylu. Takie bezpłciowe przetańczenie kroków. No i jej reakcja na krytykę nieco mnie zaskoczyła. :roll:

Faceci - tutaj jest ciężej:

1. Kuba Piotrowicz - długo zastanawiałem się, kogo by ustawić na pierwszej pozycji i w końcu padło na niego. Jest bardzo sympatyczny, wesoły, sprawdził się w Izraelu i myślę, że pokaże dużo dużo więcej. Zobaczymy. ;)
2. Tomek Barański - sam jestem zdziwiony, ale Tomek ewidentnie zasługuje na wysoką lokatę. Bardzo dobrze poradził sobie w Izraelu, nawet pomagał innym przy mambo, nie robił z siebie gwiazdy, czym bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Faworyzowania jak na razie na szczęście nie widać (no może trochę ze strony Ani, ale to można pominąć). Do tego jest jedynym tancerzem towarzyskim w tym gronie, a to rzadkość.
3. Aleks Paliński - zszokowała mnie ta cała afera z choreografią do solówki, ale już minęło trochę czasu i myślę, że jestem mu to w stanie wybaczyć. Na pewno jest ciekawą personą i mam nadzieję, że sprawdzi się w innych technikach.
4. Sebastian Piotrowicz - dziwne, że jako pierwszy dostał bilet, a tak naprawdę ciągle widzimy tylko Kimbo. Mam nadzieję, że na lajfach pokaże na co go stać, wierzę w niego. ;)
5. Adam Kościelniak - wydawało mi się, że kompletnie nie będzie pasował do tego programu, że jest szary i przezroczysty, ale chyba ma jednak to "coś". Z pewnością będę mu się przyglądał.
6. Bartek Woszczyński - tanecznie nie ma żadnego "wow", chociaż jest dobry w swoim stylu, ale ma w sobie coś, dzięki czemu można go polubić. Wydaje mi się być takim ciamajdą. :D Na razie jest nisko, bo na warsztatach mnie trochę rozczarował, ale mam nadzieję, że podniesie się na lajfach.
7. Kuba Jóźwiak - nie wiem czemu, ale jakoś nie mogę się do niego przekonać. Nie odpowiada mi osobowościowo. Ale mogę się mylić. Lajfy pokażą wszystko.

Ogólnie:

1. Paulina
2. Kasia M.
3. Leal
4. Kimbo
5. Tomek
6. Aleks
7. Sebastian
8. Ewa
9. Ania
10. Adam
11. Bartek
12. Ilona
13. Kuba J.
14. Kasia B.

Mam wrażenie, że dziewczyny są lepsze w tej edycji. :P

Ostatnio zmieniony przez blackjack 2010-04-01, 14:35, w całości zmieniany 2 razy  

Wylogowana 
Piece of heaven

Redaktor portalu

Wysłany: 2010-04-01, 15:05   

Dziewczyny
1. Paulina
2. Leal
3. Ewa
4. Ania
5. Kasia M.
6. Ilona
7. Kasia B
Guys
1. Seba
2. Kuba P
3. Bartek
4. Alek
5. Kuba J
6. Adam
7. Tomek

Ogólnie
1. Seba
2 Kuba P
3. Paulina
4. Bartek
5.Leal
6. Ewa
7. Ania A
8. Kasia M
9. ALek
10. Ilona
11. Kuba J
12. Adam
13. Tomek
14. Kasia b
You raise me up to more than I can be.

Seba jesteś mistrzem!!

YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał

Kat 

V.I.P

Wysłany: 2010-04-01, 15:59   

Znacznie trudniej będzie mi ułożyć ogólny ranking, generalnie prawie wszyscy robią dobre wrażenie i na razie raczej uogólniam, ale spróbuję, a co.
Dziewczyny:
1. Paulina Figińska
2. Leal Zielińska
3. Ania Andrzejewska
4. Kasia Mieczkowska
5. Ewa Bielak
6. Ilona Bekier
7. Kasia Bień
Chłopacy: Fakt z nimi jakoś ciężej jest. ;) Trudno mi się zdecydować.
1. Bartek Woszczyński (heh, ciamajda to dobre wyrażenie, ale w taki uroczy sposób, że nie potrafię go nie lubić:P)
2. Kuba Jóźwiak (ja natomiast czuję, że może być niespodzianką tego programu)
3. Sebastian Piotrowicz
4. Tomasz Barański
5. Aleks Paliński
6. Adam Kościelniak (coś czuję, że może wskoczyć dużo, dużo wyżej)
7. Kuba Piotrowicz
Tak naprawdę to wszystkich lubię, serio, więc trochę trudno mi było umieścić Kubę na końcu, ale tak jakoś wyszło. Pewnie się jeszcze nieco w tej kwestii zmieni, ale póki co... :)

A ogólnie:
1. Paulina
2. Bartek
3. Leal
4. Kuba J.
5. Ania
6. Kasia
7. Seba
8. Tomek
9. Ewa
10. Aleks
11. Adam
12. Kuba P.
13. Ilona
14. Kasia B.

No mniej więcej coś takiego. Ale jak pisałam, trudno było mi kogokolwiek ustawić (z paroma wyjątkami), więc pewnie i tak dokłanie nie odzwierciedla moich rzeczywistych odczuć.
And he lives within.

Syssska 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2010-04-01, 16:22   

Mój ranking na chwilę obecną wygląda tak:

Dziewczyny:

1. Leal - jest fantastyczna, radzi sobie we wszystkim i ma niesamowitą energię. Mam nadzieję że lajfach jeszcze bardziej pokaże swoją osobowość bo ma w sobie to coś :wink:
2. Paulina - cieszę się że jest w tym programie. W Tel Avivie pokazała że potrafi walczyć i jak na początku nie byłam pewna czy naprawdę się zmieniła, tak na warsztatach udowodniła że jest mocna i gotowa na You can dance :wink:
3. Ewa - na castingu nie byłam nią zachwycona ale podczas warsztatów pokazała klasę i wszechstronność, będę jej kibicować.
4. Ilona - była moją faworytką, ale jak narazie nie spełniła pokładanych w niej nadziei. Liczę że w programach na żywo będzie lepiej i przestanie tyle płakać :jezor:
5. Ania - nie ma wątpliwości, że jest dobrą, doświadczoną tancerką ale muszę zobaczyć więcej jej osobowości.
6. Kasia M. - mam z nią mały problem, bo praktycznie nie była zauważalna podczas warsztatów, dopiero na końcu. Mam nadzieję że się otworzy i da się polubić :wink:
7. Kasia B. - jedyna osoba w 14 która mnie naprawdę denerwuje. Już na castingu mnie nie zachwyciła a w Tel Avivie nie było lepiej. Poza tym to jak zareagowała na słowa Michała a potem na dogrywkę mnie zaskoczyło. Powinna się cieszyć że ma jeszcze szansę i walczyć a nie oburzać się jak to ona ciężko pracowała a nikt tego nie dostrzegł. Poprostu nie lubię jej.

Faceci:

1. Aleks - nadal mój numer jeden :wink: Ma coś w sobie co mnie intryguje, poza tym wydaje się być wszechstronny. Mam co do niego duże oczekiwania i mam nadzieję że je spełni w odcinka na żywo.
2. Kuba P. - uwielbiam jego poczucie humoru i osobowość :) Poza tym w Tel Avivie udowodnił swoją wszechstronność, myślę że zajdzie daleko w tym programie.
3. Tomek - od samego castingu mu kibicowałam, myślę że na warsztatach udowodnił że jest tu nie dlatego bo zna Egurolę czy chodził z Herbusiową czy Bóg wie co jeszcze, ale dlatego, że jest wartościowym, dojrzałym tancerzem. Mam nadzieję że ludzie go polubią.
4. Sebastian - drugi bliźniak :wink: w Tel Avivie przyćmił go trochę Kuba, ale on także jest świetny i myślę że pokaże to w lajfach.
5. Adam - zaskoczył mnie, na warsztatach zaprezentował się bardzo dobrze. Jeśli jeszcze się otworzy i pokaże bardziej osobowość to myślę że daleko zajdzie (brzmię trochę jak Weronika tudzież Muszka, bo wszędzie mówię o osobowości ale cóż, to też jest ważne :jezor: )
6. Bartosz - bez wielkiego zachwytu, myślę że bycie świetnym w jednym stylu nie wystarczy ale zobaczymy co pokaże dalej :wink:
7. Kuba J. - coś mi w nim nie pasuje. Zobaczymy, może się to jeszcze zmieni ale na chwilę obecną lubię go najmniej z chłopaków.

Ogólny rank:

1. Aleks
2. Leal
3. Kuba P.
4. Paulina
5. Tomek
6. Sebastian
7. Ewa
8. Ilona
9. Adam
10. Ania
11. Bartosz
12. Kasia M.
13. Kuba J.
14. Kasia B.

Ultrafioletowa 
Guru

Wysłany: 2010-04-01, 16:22   

Dla mnie cała 14 jest dość mocna w tej edycji. :) Więc nie sądzę, aby mój ranking był obiektywny :P

Dziewczyny:

1. Leal Zielińska
2. Ewa Bielak
3. Paulina Figińska
4. Kasia Mieczkowska
5. Ania Andrzejewska
6. Kasia Bień
7. Ilona Bekier
Ewę Bielak umieściłam na 2. miejscu, gdyż moim zdaniem jest ona jedną z lepszych tancerek. Jest świetna w hh i nie widać było, żeby sobie nie radziła w innych stylach. Natomiast Ilona może i tańczy dobrze, ale wkurza mnie to ciągłe 'będziesz gwiazdą' i to, że tak łatwo się poddaje

Chłopacy:
1. Aleks Paliński
2. Kuba Jóźwiak
3. Sebastian Piotrowicz
4. Kuba Piotrowicz
5. Tomek Barański
6. Adam Kościelniak
7. Bartek Woszczyński

Zarówno na castingach jak i warsztatach nie zwróciłam uwagi na Bartka i Adama. Nie zachwycili mnie jakoś szczególnie, ale sądzę, że jeszcze wszystko się zmieni.

Ogólny:
1. Aleks
2. Leal
3. Kuba J
4. Ewa
5. Sebastian
6. Kuba P
7. Paulina
8. Kasia M
9. Ania
10. Tomek
11. Adam
12. Bartek
13. Kasia B
14. Ilona

III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian

http://www.youtube.com/user/MrsUltraFioletowa1

impossible_x3 
Zmień w profilu

Wysłany: 2010-04-01, 18:31   

Fajny pomysł z tym rankingiem, naprawdę. :D

A więc.
DZIEWCZYNY
1. Paulina - już dawno nikt tak mnie nie wzruszał swoim tańcem, uroczym i skromnym sposobem bycia, a jednocześnie jakąś taką ukrytą przebojowością, bo co jak co, ale Paulinę zauważa się w tłumie. Poza tym czekałam na nią tak długo, no i nareszcie jest. :D
2. Leal - jest prześliczna, ambitna, pracowita, tańczy cudownie, a do tego jest przesympatyczna. Myślę, że może bardzo dużo pokazać.
3. Ewa - podoba mi się jej energia, power. W hip hopie jest bezkonkurencyjna, a i w odmiennych stylach sobie świetnie radzi. Mam nadzieję, że nie będzie drugą Jadźką, z którą jest kojarzona na oficjalnym forum. :D
4. Ania - lubię jej dojrzałość na scenie. Ma w sobie taką iskierkę, że chce się na nią patrzeć, ale boję się, że może zginąć niezauważona, bo ludzie jej nie docenią.
5. Kasia M. - na warsztatach nie byłą praktycznie w ogóle pokazywana, ale chyba udowodniła, że się nadaje. Wydaje się sympatyczną dziewczyną i chociaż nie mogę jeszcze się nad nią zachwycać, to liczę, że pokaże się z jak najlepszej strony.
6. Ilona - denerwuje mnie ciągle promowanie, bla, bla, bla. Coraz bardziej nie podoba mi się to faworyzowanie przez Agustina, bo na dobrą sprawę nie pokazała nic nad czym można by było rozlewać taki miód. Nie przekonuje mnie w ogóle.
7. Kasia B. - irytuje mnie najbardziej ze wszystkich osób w programie. Chyba ma trochę za wysoką samoocenę. Ja rozumiem, nerwy, stres, ciągła presja, ale dlaczego tylko ona się zachowywała jak pokrzywdzony szczeniaczek? Powinna się cieszyć, że od razu jej nie skreślili, tylko wysłali na dogrywkę i dali szansę. Jak dla mnie zabrała miejsce w 14 Kamili, która była świetna.

FACECI
1. Alek - lubię go bardzo mimo afery z solówką i wszystkiego innego, bo po prostu coś w sobie ma. Jest pracowity i ambitny, a poza tym wydaje się ciekawym człowiekiem.
2. Kuba P. - Uwielbiam jego osobowość, jest przezabawny, tanecznie też nie mam zastrzeżeń. Naprawdę super człowiek. :D
3. Bartek - jak widzę, większość nawet go nie zauważa, ale mi wydaje się bardzo sympatycznym człowiekiem, podobał mi się występ castingowy i mimo, że słabo radził sobie na mambo, to nie poddał się i dał z siebie wszystko. Mam nadzieję, że pokaże klasę.
4. Sebastian P. - po prostu go lubię. Nie wiem jaki ten program byłby bez niego i Kuby. Razem dodają mu kolorów i jest zabawnie. :D
5. Adam - jest sympatyczny, ale trochę przezroczysty.
6. Tomek - nie przekonuje mnie tanecznie, ani osobowościowo. Dla mnie nie jest niczym specjalnym, ponieważ jest wielu fajniejszych tancerzy od niego w 14.
7. Kuba J. - szczerze mówiąc, zapominam o nim i trochę mi wisi. :D

Ogólnie:
1. Paula
2. Leal
3. Alek
4. Kuba P.
5. Ewa
6. Sebastian P.
7. Bartek
8. Ania
9. Kasia M.
10. Adam
11. Tomek
12. Kuba J.
13. Ilona
14. Kasia B.
and the siren come calling
in the night, till the light

chant des sirènes

Nika
Wszechwładźna ;)

Wysłany: 2010-04-01, 18:52   

widzę,że bardzo jesteście zgodni w ocenie kasi bień;)

2cool4you 

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2010-04-01, 18:54   

To teraz ja :D

Panie:
1. Leal - tu sie zastanawiam miedzy nią i Paulina. tanecznie 2 diamenciki, osobowościowo jednak Leal.
2. Paulina
3. Kasia M
4. Ilona
5. Ewa
6. Ania -mimo ze wiem ze tanecznie da rade, jakoś jej nie widze.
7. Kasia B

Panowie:
1. Alek
2. Bartek
3. Kuba P.
4. Adam - on bedzie tym który, jeśli widzowie dadzą mu szanse rozkwitnie na bank :D
5. Sebastian
6. Tomek
7. Kuba J.

Ogólnie:

1. Aleksander
2. Leal
3. Paulina
4. Bartek
5. Kasia M.
6. Ilona
7. Kuba P
8. Adam
9. Ewa
10. Sebastian
11. Ania
12. Tomek
13. Kuba J
14. Kasia B - zdecydowanie :P

matko. ja musze nauczyc sie liczyc do 7 i do 14. bo az 4 edit hahaha

Ostatnio zmieniony przez 2cool4you 2010-04-01, 19:01, w całości zmieniany 3 razy  

magda4343 
Guru

Wysłany: 2010-04-01, 23:01   

No to: dziewczyny:
1.Leal- tu jak 2cool miałam problem między nią a Pauliną i jak osobiście wolę Figę to czuję że jednak Leal lepiej poradzi sobie w programie
2.Paulina- strasznie mi się teraz podoba! Jednak wyczuwam u niej jeszcze ten brak pewności siebie.
3.Kasia M. - No niestety mało widoczna na warsztatach ale mimo wszystko czuję się od niej taką sympatie.
4. Ewa- dobra tancerka i też dość przyjazna się wydaję:)
5. Ilona- myślę iż produkcja zrobiła jej krzywdę. Większość czasu pokazywali jak się załamuję i płaczę ale mimo to mam nadzieję że w programie się wykaże.
6.Ania- dobra tancerka ale coś czuję że ma w sobie za mało tej pozytywnej energii jak na YCD i pozostałych uczestników . A szkoda bo tańczy świetnie.
7.Kasia B - jakaś taka nie przyjazna jest. Do tego mam jakoś żal że zamiast Kamili jurorzy wybrali ją. Ja wiem, nie jej wina ale coś nie mogę sobie tego wmówić.

Chłopaki:
1.Kuba P (?)- i znowu dylemat, nie wiem czy lepiej jego czy Sebe ale stwierdziłam że mimo wszystko Kuba ma w sumie więcej energii i takiego poczucia humoru.
2. Sebastian- no wydaję się jakiś senny czy nudny, lecz na szczęście tylko się wydaję bo osobowościowo i tanecznie Lux!
3.Adam- tutaj nawet nie wiem dlaczego on ale po prostu go polubiłam i tyle!
4.Tomek- mimo iż wydawał mi się jakoś nie pasujący do tego programu to na warsztatach zwróciłam na niego uwagę i muszę powiedzieć że nawet go polubiłam.
5.Bartek- tutaj bijcie i krzyczcie ale jakoś wyglądowi mi nie pasuję! wstyd mi tego ale no nie wiem! Tanecznie w swoim stylu cud!
6. Kuba J.- Nie zwróciłam na niego większej uwagi mimo iż na nią zasługuję...
7. Aleks- Przepraszam! No nie mogę się do niego przekonać! Jest dla mnie nijaki i tyle!

Ogólnie:
1.Kuba P
2.Seba
3. Leal
4. Paulina
5. Adam
6. Kasia M
7. Ewa
8. Ilona
9. Tomek
10. Bartek
11. Ania
12. Kuba J.
13. Aleks
14. Kasia B

Nie wiem czemu ale ranking ogólny chciałam ułożyć wręcz sprzecznie do rankingu poszczególnego..Ale powstrzymałam się!

Ultrafioletowa 
Guru

Wysłany: 2010-04-01, 23:05   

magda4343 napisał/a
14. Kasia B.
Wylogowana napisał/a
14. Kasia b
Kat napisał/a
14. Kasia B.
blackjack napisał/a
14. Kasia B.
Syssska napisał/a
14. Kasia B.
2cool4you napisał/a
14. Kasia B - zdecydowanie
impossible_x3 napisał/a
14. Kasia B

Tak mnie naszło - a jak ostatni będą pierwszymi? :shock: :mrgreen:

III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian

http://www.youtube.com/user/MrsUltraFioletowa1

Ostatnio zmieniony przez Ultrafioletowa 2010-04-01, 23:16, w całości zmieniany 1 raz  

Nika
Wszechwładźna ;)

Wysłany: 2010-04-01, 23:35   

uf zabawny komentarz:P ale Ty jedna się wyłamałaś:
Koniczynka66 napisał/a
13. Kasia B

MarusiaRuda 

Super Sponsor

Wysłany: 2010-04-02, 00:20   

Dla mnie Kasia jest NUMER 1
To że TV przekłamuje i w sobie wiadomych powodach przedstawia rzeczywistość wiedzą wszyscy ................. i wszyscy dają się wielokrotnie oszukiwać. Z perspektywy osoby od PR jest to nieustająco źródłem zadziwienia :wink:
YCD nie jest dla tancerzy TT i pewnie dlatego obecność Kasi powoduje takie reakcje. Znam ją osobiście i wiem, że jej szczerość w relacjach powoduje rekcje tylko: "kocham ją" lub "nienawidzę" Ja to akceptuję wolę totalną szczerość niż pozowanie na kogoś kim się nie jest.
A może spróbujcie poczekać z oceną do pierwszego odcinka ma żywo?
Dziś polecam filmik bez montaży i zlepku zdań wyrwanych z kontekstu. Za to z pokazu naszej 14:
http://youcandance.plejad...,newsdetal.html

aniaa20 
Przebijam się

Wysłany: 2010-04-02, 17:09   

Może jestem jakaś dziwna ale mnie ta edycja nie fascynuje tak jak inne. Nie mam faworytów. Kibicuje Tomkowi bo jest z Kielc (jak ja) i Ewie która urzekła mnie już na castingu.
Ale pisze tylko po to aby zgodzić się z Wami w sprawie Katarzyny B. Bardzo niemiła dziewczyna, pewna siebie i zarozumiała. Mam nadzieje, że odpadnie jak najszybciej...

soulchild
Debiutant

Wysłany: 2010-04-03, 08:53   

Co do rankingu nie jestem w 100% pewna, bo nie znam na tyle dobrze wszystkich uczestników, ale wstępnie mogę napisać. :)

1. Leal - jest bardzo dojrzała jak na swój wiek i pełna młodzieńczej energii
2. Kasia M. - posiada duże umiejętności i czuję, że pozytywnie zaskoczy w programach na żywo
3. Adam Kościelniak - zauważyłam, że to jedyny facet tańczący hh w programie i robi to na wysokim poziomie
4. Figa - najlepsza tancerka, ale nie przekonuje mnie jej osobowość
5. Ewa Bielak - ma dużo energii, wydaje mi się, że jest wszechstronna i fajna osobowość
6. Sebastian - co do bliźniaków to mam mieszane uczucia, jednak uważam, ze Sebastian zajdzie dalej
7. Ania A. - przygotowanie baletowe dużo daje, jednak uważam , ze powinna się bardziej otworzyć
8. Bartek W. - tańczy świetnie, ale osobowość mało przebojowa, być może to się zmieni
9. Ilona - nie jestem do końca przekonana zarówno do umiejętności jak i charakteru
10. Kuba J - dobry tancerz, jednak troche taki przezroczysty jak dla mnie
11. Kuba P. - nie mam zbyt dobrej opinii o nim za sprawą solówki na castingu, która mnie nie zachwyciła
12. Aleks - wydaje mi się jakiś taki podejrzany i fałszywy, nie podoba mi się jego taniec
13. Tomek - powiem otwarcie: za stary jak na ten program, zupełnie mi tu nie pasuje
14. Kasia B. - osobowość, osobowość, osobowość

Oczywiście to tylko moje zdanie. Możliwie, ze się mylę co do kilku osób. Okaże się to już w środę. :D

Sania974 
Gaduła

Wysłany: 2010-04-05, 15:51   

MarusiaRuda napisał/a
Dla mnie Kasia jest NUMER 1
To że TV przekłamuje i w sobie wiadomych powodach przedstawia rzeczywistość wiedzą wszyscy ................. i wszyscy dają się wielokrotnie oszukiwać. Z perspektywy osoby od PR jest to nieustająco źródłem zadziwienia :wink:
YCD nie jest dla tancerzy TT i pewnie dlatego obecność Kasi powoduje takie reakcje. Znam ją osobiście i wiem, że jej szczerość w relacjach powoduje rekcje tylko: kocham ją lub nienawidzę Ja to akceptuję wolę totalną szczerość niż pozowanie na kogoś kim się nie jest.
A może spróbujcie poczekać z oceną do pierwszego odcinka ma żywo?

zgadzam się! :) jak widać dużo osób postawiło ją na końcu stawki. Więc wątpię żeby daleko zaszła, a szkoda.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum