Wysłany: 2010-05-13, 21:17
Nie będę się już bawiła w dziewczyny chłopaki, bo i tak zostało mało osób.
1. Ania/Paulina
2. Kuba
3. Tomek
4. Ilona
5. Alek
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
1. Ania - wszechstronna tancerka, której absolutnie niczego nie brakuje, aby wygrać ten program.
2. Ilona - rozwija się z programu na program i dokonała rzeczy niemalże niemożliwej - zmieniła się z osoby, której wiele osób, w tym ja, zupełnie nie trawiło, w jasny punkt programu.
3. Paulina - nie mam dowodów na jej wszechstronność, a i osobowościowo mnie nie przekonuje.
Gentelmen:
1. Kuba - boska technika, wszechstronność, charyzma - czego chcieć więcej
2. Tomek - właściwie na równi z Kubą, nie potrafię między nimi zadecydować; jest wspaniały, hipnotyzuje mnie, kiedy jest na scenie i jest Facetem przez wielkie F. Potrafi być słodki i rozkoszny, by za chwilę stać się męskim i poważnym.
3. Alek - nie działa na mnie jego emocjonalność, nie zachwyca w duetach, w solówkach, jak widać - kwestia gustu.
1. Ania- tutaj nie ma najmniejszej dyskusji, najlepsza tancerka tej edycji, wszechstronna, dojrzała, diabelsko zdolna, a poza tym fajna dziewczyna. Mój numer uno.
2. Ilona- to niesamowite jak bardzo rozwinęła się od początku programu- pod tym względem przebiła każdą inną osobę w tej edycji. Zaskakuje mnie w każdym odcinku czymś zupełnie nowym, jest wszechstronna i zdecydowanie zasłużyła na to TOP6.
3. Paulina- w życiu nie pomyślałabym, że spadnie w rankingu niżej niż Ilona, ale uważam, że nie powinno być w programie takich sytuacji, że ktoś jest w ćwierćfinale, tańcząc tylko i wyłącznie swoją technikę. Przykro mi. Poza tym nie potrafię jej polubić.
1. Kuba J.- najlepszy technicznie, do tego wspaniała osobowość, niesamowity człowiek.
2. Tomek- profesjonalista w każdym calu, jak wychodzi na scenę roztacza wokół siebie niesamowitą aurę, a niewiele osób to ma. Kuby i Ani u mnie nie przebije, ale finał zdecydowanie się należy. A po ostatnim odcinku jestem niemal pewna, że tam się znajdzie
3. Aleks- komentarz zbędny. Ma tylko nadzieje, że nie odpadnie przez niego kolejny fantastyczny tancerz, bo wtedy szala goryczy naprawdę się przeleje.
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum