Wysłany: 2010-05-13, 01:01
1.Kuba.J
2.Ilona
3.Tomek
4.Ania
5.Paulina
6.Aleks
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Widzę, że rankingu z podziałem na panie i panów już nie dajecie, więc także dam ogólny :
1. Kuba J.
2. Ania
3. Tomek
4. Paulina - to, że spadła tak nisko spowodowane jest tym, że nie mogliśmy jeszcze potwierdzić jej wszechstronności - czekam na TT i hip-hop 5. Ilona
6. Aleks
1. Kuba J.
2. Ania
3. Aleks
4. Ilona
5. Paulina
6. Tomek
u mnie to co odcinek całkowity mix w tych rankingach xd
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
1.Ania (wczoraj udowodniła,że jest wszechstronną tancerką)
2.Paulina (dalej nie wiem czy jest wszechstronna, dlatego stawiam ją na równi z Iloną)
2.Ilona (może nie ma znakomitej techniki jak figa, ale daje radę w większości duetów)
Chłopaki:
1.Tomek (niezmiennie. wczorajsze solo udowodniło jego wszechstronność,duet zawaliła leal)
2.Kuba J (w sumie w moim rankingu jest tylko o ułamek procenta niżej od tomka)
3. Aleks (wczorajsze solo było jego najlepszym chyba jak do tej pory)
Ogółem:
1. TOMEK (tu oprócz tańca kieruję się też osobowością,która jest urzekająca)
2. ANIA (nie miała w programie naprawdę złego duetu,wszechstronna,urocza tancerka)
3. KUBA J (świetna technika, niezła wszechstronność,sympatyczny człowiek)
to jest moje TOP 3
4. Paulina/ Ilona
5. Aleks
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
1. Tomek
2. Kuba J
3. Ania (chociaż właściwie stawiam ją na równi z Kubą)
4. Ilona (bo pokazała, że jest wszechstronna)
5. Paulina (mam wątpliwości co do jej wszechstronności)
6. Aleks..
_________________ uwielbianie czyichś oczu jest bardzo tandetne, ale w życiu i tandety trzeba skosztować.
Wysłany: 2010-05-13, 13:09
Jak dla mnie:
1. Ania Ania Ania i tylko Ania - najbardziej wszechstronna, świetna technika, w niczym nie poległa, nawet w tt.
2. Kuba J - super technika, tylko i wyłącznie dlatego 2 miejsce.
3. Aleks
4. Ilona
5 i 6 - Paulina i Tomek - nie wiem absolutnie nic o ich wszechstronności
1.Ania (zaplusowała u mnie wczorajszym HH; poza tym jest naprawdę ujmującą osobą, a przy tym diabelnie zdolną)
2.Paulina (tak naprawdę nic się nie zmieniło i w dalszym ciągu trzymam za nią mocno kciuki i mogłabym postawić ją na równi z Anią, ale jednak ta druga pokazała póki co więcej, dlatego czekam w końcu na jakiś HH bądź łacinę z nieustającym entuzjazmem i wiarą, że udowodni swoją wszechstronność)
2.Ilona (cieszy mnie jej dalszy udział w programie; widać spore postępy)
Chłopaki:
1.Kuba J/Tomek (zarówno Tomek jak i Kuba przekonują mnie w 100% [może Kuba o jakieś 0,0001 bardziej] i byłabym niewypowiedzianie szczęśliwa gdyby to właśnie któryś z nich wygrał)
---
3. Aleks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum