Dziewczyny:
1. Figa - no bo po prostu jest rewelacyjna. O!
2. Ania - przekonała mnie wczoraj. I tanecznie i osobowościowo. Duet z Kubą wydawał się tak wspaniały i krótki.
3. Leal - szczerze mówiąc nawet się zastanawiałam, czy na jej miejsce nie wstawić Ilony. Jednak wierzę, że zdoła nam jeszcze coś ciekawego pokazać.
4. Ilona - ponieważ nie przekonuje mnie osobowościowo i nie widzę pasji w jej tańcu.
Chłopcy:
1. Kimbo - bo go uwielbiam za osobę, jaką jest. Że widać tą pasję, gdy tańczy.
2. Kuba J. - ponieważ po wczorajszym odcinku, dokładniej po jego solówce, przypomniałam sobie, czemu po jego występie na castingu powiedziałam "woow". Wczoraj wyszczerzyłam oczy ze zdumienia. Co on potrafi robić z ciałem! Na dodatek jego teksty, typu: "myślałam, że.. że żartowałaś" albo "jeśli chcecie wiedzieć, co powie o mnie Ania Mucha w przyszłym odcinku, głosujcie" xD. Po prostu awansował. Ma szansę na pierwsze, jeśli mnie jeszcze czymś zachwyci.
3. Tomek - bo jakoś mi tak pasuje.
4. Aleks - bo mnie kompletnie znudził. Nie ma już nic do pokazania.
Stawiam Ilonę nad Leal, gdyż ta pierwsza miała dwa bardzo dobre odcinki w rzędu i rośnie w moich oczach, a Leal tak naprawdę nie zachwyciła w programie NICZYM, miała tylko jeden duet na przyzwoitym poziomie i jest dla mnie największym zawodem te edycji, bo bardzo na nią liczyłam po warsztatach, ale nie dała sobie rady.
Faceci ( tutaj trudniej):
1. Kuba J.
2. Kuba P./ Tomek
4. Aleks
Ogolnie:
1. Ania/Kuba J.- dla mnie TOP2 tego sezonu, widzę wśród nich zwycięzcę. Oboje dojrzali, ukształtowani, zdolni, świadomi sceny, pięknie panują nad ciałem i nad emocją. Bardzo się cieszę, że Kuba się wczoraj wybronił i mam nadzieję, że na Ani też widzowie się już poznali i nie pozwolą jej odpaść jeżeli będzie zagrożona za tydzień.
3. Tomek- wszechstronny i sympatyczny, tytan pracy jak dla mnie, bardzo dobrze sobie radzi i liczę na niego mocno.
4. Paulina/ Kuba P.- no niestety mam z nimi problem. Ja wiem, że to nie ich wina, że ciągle losują swoje style, ale mnie to przeszkadza i denerwuje jednocześnie. Radzą sobie bez zarzutu póki co i oby tak zostało ( Kuba jive za tydzień? Może być ciekawie). Czekam na coś innego, może wskoczą wyżej.
6. Ilona- jak już wspomniałam urosła w moich oczach i przy obecnym składzie zasługuje na TOP6 bardziej niż Leal imo. Poza tym żal mi jej ze względu na ciągłe docinki ze strony Muszyska.
7. Leal- no niestety.
8. Alek- trochę mi na niego brak słów, bo o ile nie mam nic przeciwko jego osobowości ( nie wydaje mi się aby jego pokora i skromność były udawane) to jednak tanecznie od pierwszego duetu z Figą nie jest za dobrze, a solówki do mnie nie przemawiają i tyle.
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu piękna
Nie znajdziemy go nigdzie
Jeżeli nie nosimy go w sobie
♥ Skins Generation 1 ♥
Ostatnio zmieniony przez lisa 2010-05-06, 17:57, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2010-05-08, 23:50
DIEWCZYNY:
1. Paulina/Ania (Nie potrafię między nimi wybrać niestety, ponieważ obie są fantastycznymi tancerkami, jak i fajnymi, ciepłymi osobami.)
2. Ilona
3. Leal
CHŁOPAKI:
1. Kuba P./ Tomek/ Kuba J. (wiem, że mój ranking jest trochę "lewy", bo trzy osoby na pierwszym miejscu to lekka przesada, ale ja naprawdę nie mam pojęcia kogo wybrać. I tak najgorsze jest to, że ewentualnie tylko dwójka z nich może być w finale. )
DŁUGO NIC
DŁUGO NIC
DŁUGO NIC
2. Aleks
OGÓLNIE:
1. Paulina/Kuba P./Ania (kierowałam się tutaj już tylko i wyłącznie osobowością.)
2. Tomek/Kuba J.
3. Ilona
4. Leal
5. Aleks
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
1. Paulina
2. Ania
3. Ilona/Leal; za obiema nie przepadam, ale pierwsza miała lepszy duet, druga solówkę
Chłopcy:
1. Aleks
2. Tomek/Kuba J. - pierwszy za charakter, poczucie humoru, za filmiki przed duetami, na których zaśmiewam się do łez + dobre występy w programie; drugi za bardzo dobre występy w programie, piękną solówkę + cięte riposty
3. Kuba P.
Ogólnie:
1. Paulina
2. Aleks
3. Kuba J./Tomek
4. Ania
5. Kuba P.
6. Leal/Ilona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum