Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download •  Quizy

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: kto, ranking, top, vi, wygra, ycd

YCD VI - Ranking - Top 2 - Kto wygra?
Autor Wiadomość

verity123 
Gaduła

Wysłany: 2011-05-26, 22:04   

Oll napisał/a
nie chodzi o porównanie umiejętności, bo każdy wie, co Kryspin potrafi;) tylko o jury. Kryspin jest w moim top 3 wszystkich edycji akurat, a Dominik nawet w tej szerokiej grupie naj nie jest, każdy moich faworytów tutaj zna;) nie interpretujmy wszystkiego dosłownie;) to było odniesienie do wypowiedzi Oli.

spoko, najwidoczniej źle zrozumiałam;)

1. Paulina bo jej hh jest świetny, a w jazzie daje radę (moim zdaniem producenci wyrządzili jej wielką krzywdę przez filmiki, no ale ona zapewne się na to zgodziła)
2. Dominik bo niby daje radę we wszystkim, jednak w niczym nie zachwyca

anett. 
Guru

Wysłany: 2011-05-26, 22:32   

No nie mów, że w AS nie był genialny... a to towarzyski, na którym wykłada się 4/5 uczestników.

axxxelek
Debiutant

Wysłany: 2011-05-27, 02:10   

Witam Was serdecznie, co by nie powiedzieć ja jestem zadowolony ale, przyszła moim zdaniem pora na podzielenie się z Wami moimi spostrzeżeniami dotyczącymi show jakim jest You Can Dance i udziałem w nim Dominika

Postaram się własne sympatie odłożyć z boku i na ile pozwoli mi inteligencja i wiedza, a jak wiecie mam sporo informacji dotyczących tej produkcji, wprowadzę odrobinę logiki i zdrowego rozsądku w przedstawienie na które patrzymy w telewizorze.

Proszę Was o wyrażenie swoich opinii dotyczących moich wypocin i do zobaczenia w dziale Uczestnicy / Dominik Olechowski

Oll 

Sponsor

Wysłany: 2011-05-27, 09:21   

axxxelek napisał/a
Postaram się własne sympatie odłożyć z boku i na ile pozwoli mi inteligencja i wiedza, a jak wiecie mam sporo informacji dotyczących tej produkcji, wprowadzę odrobinę logiki i zdrowego rozsądku w przedstawienie na które patrzymy w telewizorze.

czekamy!:)

verity123 
Gaduła

Wysłany: 2011-05-27, 19:57   

anett. napisał/a
No nie mów, że w AS nie był genialny... a to towarzyski, na którym wykłada się 4/5 uczestników.

Podobało mi się i gratuluje mu, za świetny występ, ale w tym tańcu zwracałam uwagę tylko na Anię. Jest dobrym tancerzem mnie niestety nie przekonuje, nie ma w sobie tego czego ja osobiście w tancerzu szukam. MNIE nie zachwyca;)

shanon190 
Guru

Ostrzeżeń:
 4/5/5

Wysłany: 2011-05-28, 11:46   

Ja stawiam na Paulinę i mam nadzieję,że to ona wygra ;)

Sir_Rafael 
Stary wyjadacz

Wysłany: 2011-05-28, 16:35   

Obstawiam na Paulinę, za względu na sympatię i oczywiście za te genialne solówki. Jednak obawiam się, że wygra Dominik :/

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

Oll 

Sponsor

Wysłany: 2011-05-31, 16:49   

"1. Sebastian

Wynik finału jest mi obojętny jak zeszłoroczny śnieg, czekam na tańce grupowe głównie, aby znowu zobaczyć 12;)

2. Masza
3. Tolek"

nic się nie zmieniło od momentu pisania tego;) jednak jak już mam wybierać osobę, która ma wygrać, to ja jednak poproszę Paulinę - za to, że jej solówki (oprócz Pursowej) zawsze podobają mi się o wiele bardziej od Dominikowych.

anett. 
Guru

Wysłany: 2011-05-31, 18:54   

Oll, ale pod uwagę bierze się cały program, wszystkie duety, solówki, Casablance, casting, postęp, wszystko.. i według mnie to Dominik wypada w tym zestawieniu lepiej, no ale ile ludzi, tyle opinii. ;)

giselle 
Dyskutant

Wysłany: 2011-05-31, 18:58   

oczywiście:

1. Sebastian
2. Ania

a wynik finału mi powiewa..........ważne że będą tańce grupowe

Sandra. 
Kandydat

Wysłany: 2011-05-31, 20:29   

Uważam, że Paulina jak i Dominik są świetnymi tancerzami i zasłużenie są w finale.
Jednak w środę sms-a wyślę na Dominika, wg mnie to on zrobił największy postęp ze wszystkich uczestników tej edycji YCD. Widać to nawet po ocenach jury na początku był krytykowany i co odcinek zagrożony, a obecnie oceny jury są znacznie lepsze. Swoimi występami stwarza niesamowitą energię i przekazuje poprzez swój taniec wielkie emocje. Niejednokrotnie wzruszałam się gdy tańczył. Zresztą najlepiej było widać, jak wielkie emocje wzbudza, podczas castingu, gdy otrzymał owacje na stojąco.

Wielokrotnie to powtarzałam i będę powtarzać, że Dominik jest prawdziwym artystą.

— Paulo Coelho

Kat 

V.I.P

Wysłany: 2011-05-31, 21:37   

Gdzieś tam na początku pisałam o Paulinie, że może być czarnym koniem tej edycji, co jasno wskazuje na fakt, iż przez dłuższy czas była moją faworytką i życzyłam jej jak najlepiej. Oczywiście drażni mnie to wykreowane love story, a w szczególności to, że po prostu nie zignorowała tego szumu wokół siebie i nie zaczęła skupiać się wyłącznie na swoich duetach, ale z drugiej strony to wciąż ta sama Paulina, która zaczarowała mnie swoim hh, swoją determinacją na warsztatach. Cieszyłam się, że jest w programie - oprócz tych kolorowych i wyrazistych postaci takich skromnych i pokornych osobowości jak Paulina też nam w końcu niekiedy potrzeba. ;)
Mimo wszystko pokazała nam swój taniec i samą siebie w bardzo dobrej odsłonie - hausowa solówka na długo pozostanie w mojej pamięci. W jazzie też mnie przekonuje. A poza tym w dalszym ciągu ją lubię, mówiąc trochę banalnie.

Co oczywiście nie oznacza, że w związku ze zwycięstwem Dominika byłabym w jakikolwiek sposób zawiedziona. Tak naprawdę zasługuje na to w równym stopniu co Paulina - ze względu na postępy o których wielokrotnie już wspominano.

Tak więc... no matter :P
And he lives within.

kesja 
Debiutant

Wysłany: 2011-06-01, 01:02   

Hmm.. No ja właściwie nie powiem niczego nowego, ale myślę, że obydwoje mają równe szanse na wygraną. Paulina z pewnością jest lepsza technicznie, ale u Dominika wolę solówki. No i nie przesadzajcie z tym jęczeniem, że finał najgorszy i finaliści najgorsi i w ogóle wszystko jest nie tak, jak by się chciało. Trochę optymizmu. Nie jest tak źle. Naprawdę uważam, że ci, którzy są w finale, zasłużyli na niego. Technika techniką, ale przecież na ten Broadway wysyła się ludzi po to, żeby ich czegoś nauczyć.
Ostatnio zmieniony przez kesja 2011-06-01, 01:03, w całości zmieniany 1 raz  

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum