Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download •  Quizy

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: kto, ranking, top, vi, wygra, ycd

YCD VI - Ranking - Top 2 - Kto wygra?
Autor Wiadomość

blackjack 
In For the Kill

Przyjaciel Forum

Moderator

Redaktor portalu

Super Sponsor

Wysłany: 2011-05-26, 09:50   YCD VI - Ranking - Top 2 - Kto wygra?

01. Ania
02. Sebastian

01. Paulina/Dominik - jak dla mnie są na równi. Niech w finale pokażą, kto bardziej zasługuje na wygraną.

Mimo wszystko stawiam, ze wygra Paulina, chociaż jak już pisałem - bardziej zasługuje Dominik, bo miał różne techniki i się bardzo rozwinął. Ale jest mi to w sumie obojętne.

Oll 

Sponsor

Wysłany: 2011-05-26, 09:53   

1. Sebastian

Wynik finału jest mi obojętny jak zeszłoroczny śnieg, czekam na tańce grupowe głównie, aby znowu zobaczyć 12;)

2. Masza
3. Tolek

;)

Ostatnio zmieniony przez Oll 2011-05-26, 09:56, w całości zmieniany 2 razy  

_Rha,, 
Przebijam się

Wysłany: 2011-05-26, 11:56   

Jak dla mnie:

1. Paulina - może nie miała możliwości pokazania się np w tt, ale nie zniszczyła żadnej choreografii, jak na początku Dominik. Mimo, że zrobił on duże postępy to i tak stawiam na nią, lepiej się na nią patrzy i wydaje się być bardziej profesjonalna i też bardziej 'lubie' ją jako osobę.

2. Dominik

Why do all good things come to an end?

Ostatnio zmieniony przez _Rha,, 2011-05-26, 11:57, w całości zmieniany 1 raz  

potter644 
Gaduła

Wysłany: 2011-05-26, 15:04   

Wg. mnie powinien wygrać Dominik. Dużo na tym zyska, zrobił ogromny postęp porównując jego taniec do 5 edycji, tańczył w programie wszystkie style i tylko raz miał słaby występ (POP) a reszta była dobra lub bardzo dobra (jazz z Anią Kaperą był dobrze i poprawnie zatańczony jak na jego możliwości taneczne, ale musieli porównać go do Anki, która w jazzie sprawdza się znakomicie). Trochę przeszkadza mi jego osobowość, ale to najmniejszy szczegół.

Asiaaa_ 
Gaduła

Wysłany: 2011-05-26, 16:10   

a ja na 1 mam kilka osób:
Tolek,Seba,Magda,Ania

A co tej 'najlepszej' 2 to całkiem mi to obojętne...
Tak więc "oglądamy finał dla tańców grupowych" prawda Log i Oll? :mrgreen:

TOLEK! :D
Marcin Mroziński,Julia Żytko

grochu_18 
Zmień w profilu

Wysłany: 2011-05-26, 17:45   

Mam nadzieję,że wygra Paulina :)
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.

anett. 
Guru

Wysłany: 2011-05-26, 17:56   

A ja mam nadzieję, że wygra Dominik :)

Olaxxx
Przebijam się

Wysłany: 2011-05-26, 18:26   

Mam nadzieję, że wygra Dominik. Dla mnie wymarzony finał wyglądałby: Ania + Dominik. Nestety Ania odpadła przez co jest mi strasznie przykro :( No ale taki jest ten program.
Kibicowałam Dominikowi od początku. Od samego castingu. Jak tysiące ludzi najeżdzało na niego, jak jury ganiło go na każdym kroku to i tak w niego wierzyłam. Nie z litości, żałości bądź też kiślu w gaciach. Nie zmieniałam zdania w zalezności czy miał bardziej czy mniej udany wystep. Po prostu widziałam jak za każdym razem podnosi się i tańczy dalej. Coraz lepiej, coraz dojrzalej. Nie skarżył się na nic. Żadne choreo nie było za trudne, żadna kontuzja nie była zbyt bolesna, żadna partnerka zbyt trudna we współpracy. Z pokorą przyjmował konstruktywną krytykę. Uważam również, że tvn zrobił mu antyreklamę tymi rozgrzanymi fankami pod sceną. Na pewno na lajfy przychodzą również znajomi Dominika, ludzie z jego warsztatów, inni tancerze ze szkoły. Niech telewizja pokaże również ich, ponieważ przez te nagrzane tłumy w oczach zwykłego widza Dominik wygląda jak właściciel haremu. Znam osoby z przedziału wiekowego 26-56 lat które mu kibicują. Zarówno kobiety jak i mężczyzni, ale o nich tvn już niestety nie powie ani nie pokaże.

Nie pamiętam aby w jakiejkolwiek innej edycji kogokolwiek tak zwyzywali i tak komuś naubliżali jak własnie jemu. I to jest właśnie przykre jak okrutni potrafią być ludzie. Chłopak nikomu krzywdy nie zrobił a i tak oberwał po uszach. Przykre... Zachować sie z klasą i godnością to jak widać coś wyjątkowego w dzisiejszym świecie.

Oll 

Sponsor

Wysłany: 2011-05-26, 18:34   

Olaxxx napisał/a
Nie pamiętam aby w jakiejkolwiek innej edycji kogokolwiek tak zwyzywali i tak komuś naubliżali jak własnie jemu. I to jest właśnie przykre jak okrutni potrafią być ludzie. Chłopak nikomu krzywdy nie zrobił a i tak oberwał po uszach. Przykre... Zachować sie z klasą i godnością to jak widać coś wyjątkowego w dzisiejszym świecie.

powiem tak - patrze niestety czasami na oficjalną i stwierdzam, że każdemu dostaje się (zazwyczaj niesłusznie) po równo. z wyróżnieniem Dominika, Agi i Sebastiana - tak naprawdę nikt nie wie, za co są pojazdy po nich. za byle co po nich na forach jeżdża przez całą edycję.

jury - Michał jeździł po Adze często bez powodu, Sebastiana chwali nagle w kulisach, jak już odpadł, Dominikowi przyjechał w drugim odcinku, że nie wygra. całe nasze jury.

tak było w każdej edycji - Pitera nie doceniali, Kryspina nie doceniali. jechali po Żanecie. w każdej edycji tak było, Dominik wyjątkiem nie jest.

z tą godnością nie wiem, do kogo to przytyk, ale nie brałabym tego pod ogól, tyle. pare hotek napisze coś na forum oficjalnym, a już idzie opinia o wszystkich. niepotrzebnie.

Ostatnio zmieniony przez Oll 2011-05-26, 18:37, w całości zmieniany 1 raz  

Olaxxx
Przebijam się

Wysłany: 2011-05-26, 18:42   

Oll bardzo mozliwe, że masz rację. Widocznie za mało przeglądałam główną w tej edycji (bo w poprzednich wchodziłam bardzo sporadycznie na plejadę albo wcale). Widzę, że nic nie straciłam. Nie pisałam w swoim poście o opiniach jury tylko o opiniach sfrustrowanych forumowiczów na niektórych forach. Dobrze, że chociaż tutaj zachowana jest kultura.

Oll 

Sponsor

Wysłany: 2011-05-26, 18:44   

tutaj jest taki kącik "ludzi myślących", tak to nazwe:)

ps. znowu off-top, możesz mnie Black zjechać:P

Ostatnio zmieniony przez Oll 2011-05-26, 18:45, w całości zmieniany 1 raz  

Syssska 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2011-05-26, 18:54   

Ja wolałabym żeby wygrał Dominik z prostego powodu - według mnie bardziej rozwinął się w tym programie. Paulina po fantastycznym początku jakby się zatrzymała i już tak nie zachwyca. I wiem że jak Dominik wygra to znowu po nim wszyscy będą jechać ale moim zdaniem na to zasługuje.

verity123 
Gaduła

Wysłany: 2011-05-26, 19:05   

Oll napisał/a
tak było w każdej edycji - Pitera nie doceniali, Kryspina nie doceniali. jechali po Żanecie. w każdej edycji tak było, Dominik wyjątkiem nie jest.

Ja bym jednak Dominika z Kryspinem nie porównywała. Jak dla mnie niebo a ziemia. Bez przesady
Ostatnio zmieniony przez verity123 2011-05-26, 19:06, w całości zmieniany 1 raz  

Oll 

Sponsor

Wysłany: 2011-05-26, 19:11   

nie chodzi o porównanie umiejętności, bo każdy wie, co Kryspin potrafi;) tylko o jury. Kryspin jest w moim top 3 wszystkich edycji akurat, a Dominik nawet w tej szerokiej grupie "naj" nie jest, każdy moich faworytów tutaj zna;) nie interpretujmy wszystkiego dosłownie;) to było odniesienie do wypowiedzi Oli.

znowu off-top, zbieram sobie na ostrzeżenie:P

Ostatnio zmieniony przez Oll 2011-05-26, 19:13, w całości zmieniany 2 razy  

jemmaliny
Dyskutant

Wysłany: 2011-05-26, 19:38   

W takim układzie dla mnie wszystko już jest obojętne.
Paulina jest bardzo dobra w hip-hopie, niezła w jazzie. Niczego innego nie miała okazji pokazać, ale cóż, bywa.
Mam niestety wrażenie, że ostatnio nie robi postępów.
Z kolei Dominik zrobił duży progres w tym programie. Tańczył i hh, i jazz, a także tt.
Na minus u niego działa to, że miał kilka gorszych momentów.
Osobowościowo żadnego z nich nie lubię i w sumie ktokolwiek wygra, niezbyt mi to będzie odpowiadało.
a ciałem zaczyna kierować serce.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum