Wysłany: 2011-05-26, 09:50 YCD VI - Ranking - Top 2 - Kto wygra?
01. Ania
02. Sebastian
01. Paulina/Dominik - jak dla mnie są na równi. Niech w finale pokażą, kto bardziej zasługuje na wygraną.
Mimo wszystko stawiam, ze wygra Paulina, chociaż jak już pisałem - bardziej zasługuje Dominik, bo miał różne techniki i się bardzo rozwinął. Ale jest mi to w sumie obojętne.
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Wysłany: 2011-05-26, 11:56
Jak dla mnie:
1. Paulina - może nie miała możliwości pokazania się np w tt, ale nie zniszczyła żadnej choreografii, jak na początku Dominik. Mimo, że zrobił on duże postępy to i tak stawiam na nią, lepiej się na nią patrzy i wydaje się być bardziej profesjonalna i też bardziej 'lubie' ją jako osobę.
2. Dominik
_________________ Rzeczywistości nie znoszę ..
Why do all good things come to an end?
Ostatnio zmieniony przez _Rha,, 2011-05-26, 11:57, w całości zmieniany 1 raz
Wg. mnie powinien wygrać Dominik. Dużo na tym zyska, zrobił ogromny postęp porównując jego taniec do 5 edycji, tańczył w programie wszystkie style i tylko raz miał słaby występ (POP) a reszta była dobra lub bardzo dobra (jazz z Anią Kaperą był dobrze i poprawnie zatańczony jak na jego możliwości taneczne, ale musieli porównać go do Anki, która w jazzie sprawdza się znakomicie). Trochę przeszkadza mi jego osobowość, ale to najmniejszy szczegół.
Wysłany: 2011-05-26, 17:45
Mam nadzieję,że wygra Paulina
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Mam nadzieję, że wygra Dominik. Dla mnie wymarzony finał wyglądałby: Ania + Dominik. Nestety Ania odpadła przez co jest mi strasznie przykro No ale taki jest ten program.
Kibicowałam Dominikowi od początku. Od samego castingu. Jak tysiące ludzi najeżdzało na niego, jak jury ganiło go na każdym kroku to i tak w niego wierzyłam. Nie z litości, żałości bądź też kiślu w gaciach. Nie zmieniałam zdania w zalezności czy miał bardziej czy mniej udany wystep. Po prostu widziałam jak za każdym razem podnosi się i tańczy dalej. Coraz lepiej, coraz dojrzalej. Nie skarżył się na nic. Żadne choreo nie było za trudne, żadna kontuzja nie była zbyt bolesna, żadna partnerka zbyt trudna we współpracy. Z pokorą przyjmował konstruktywną krytykę. Uważam również, że tvn zrobił mu antyreklamę tymi rozgrzanymi fankami pod sceną. Na pewno na lajfy przychodzą również znajomi Dominika, ludzie z jego warsztatów, inni tancerze ze szkoły. Niech telewizja pokaże również ich, ponieważ przez te nagrzane tłumy w oczach zwykłego widza Dominik wygląda jak właściciel haremu. Znam osoby z przedziału wiekowego 26-56 lat które mu kibicują. Zarówno kobiety jak i mężczyzni, ale o nich tvn już niestety nie powie ani nie pokaże.
Nie pamiętam aby w jakiejkolwiek innej edycji kogokolwiek tak zwyzywali i tak komuś naubliżali jak własnie jemu. I to jest właśnie przykre jak okrutni potrafią być ludzie. Chłopak nikomu krzywdy nie zrobił a i tak oberwał po uszach. Przykre... Zachować sie z klasą i godnością to jak widać coś wyjątkowego w dzisiejszym świecie.
Nie pamiętam aby w jakiejkolwiek innej edycji kogokolwiek tak zwyzywali i tak komuś naubliżali jak własnie jemu. I to jest właśnie przykre jak okrutni potrafią być ludzie. Chłopak nikomu krzywdy nie zrobił a i tak oberwał po uszach. Przykre... Zachować sie z klasą i godnością to jak widać coś wyjątkowego w dzisiejszym świecie.
powiem tak - patrze niestety czasami na oficjalną i stwierdzam, że każdemu dostaje się (zazwyczaj niesłusznie) po równo. z wyróżnieniem Dominika, Agi i Sebastiana - tak naprawdę nikt nie wie, za co są pojazdy po nich. za byle co po nich na forach jeżdża przez całą edycję.
jury - Michał jeździł po Adze często bez powodu, Sebastiana chwali nagle w kulisach, jak już odpadł, Dominikowi przyjechał w drugim odcinku, że nie wygra. całe nasze jury.
tak było w każdej edycji - Pitera nie doceniali, Kryspina nie doceniali. jechali po Żanecie. w każdej edycji tak było, Dominik wyjątkiem nie jest.
z tą godnością nie wiem, do kogo to przytyk, ale nie brałabym tego pod ogól, tyle. pare hotek napisze coś na forum oficjalnym, a już idzie opinia o wszystkich. niepotrzebnie.
_________________ Sebastian Piotrowicz, Kuba Frydrychewicz, Anna Andrzejewska.
Ostatnio zmieniony przez Oll 2011-05-26, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Oll bardzo mozliwe, że masz rację. Widocznie za mało przeglądałam główną w tej edycji (bo w poprzednich wchodziłam bardzo sporadycznie na plejadę albo wcale). Widzę, że nic nie straciłam. Nie pisałam w swoim poście o opiniach jury tylko o opiniach sfrustrowanych forumowiczów na niektórych forach. Dobrze, że chociaż tutaj zachowana jest kultura.
Ja wolałabym żeby wygrał Dominik z prostego powodu - według mnie bardziej rozwinął się w tym programie. Paulina po fantastycznym początku jakby się zatrzymała i już tak nie zachwyca. I wiem że jak Dominik wygra to znowu po nim wszyscy będą jechać ale moim zdaniem na to zasługuje.
nie chodzi o porównanie umiejętności, bo każdy wie, co Kryspin potrafi;) tylko o jury. Kryspin jest w moim top 3 wszystkich edycji akurat, a Dominik nawet w tej szerokiej grupie "naj" nie jest, każdy moich faworytów tutaj zna;) nie interpretujmy wszystkiego dosłownie;) to było odniesienie do wypowiedzi Oli.
znowu off-top, zbieram sobie na ostrzeżenie:P
_________________ Sebastian Piotrowicz, Kuba Frydrychewicz, Anna Andrzejewska.
Ostatnio zmieniony przez Oll 2011-05-26, 19:13, w całości zmieniany 2 razy
W takim układzie dla mnie wszystko już jest obojętne.
Paulina jest bardzo dobra w hip-hopie, niezła w jazzie. Niczego innego nie miała okazji pokazać, ale cóż, bywa.
Mam niestety wrażenie, że ostatnio nie robi postępów.
Z kolei Dominik zrobił duży progres w tym programie. Tańczył i hh, i jazz, a także tt.
Na minus u niego działa to, że miał kilka gorszych momentów.
Osobowościowo żadnego z nich nie lubię i w sumie ktokolwiek wygra, niezbyt mi to będzie odpowiadało.
_________________ Podczas każdego tańca,
któremu oddajemy się z radością,
umysł traci swoją zdolność kontroli,
a ciałem zaczyna kierować serce.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum