1. Michał - uwielbiam go po prostu! Żadnego słabego duetu, a do tego wydaje się być świetnym człowiekiem.
2. Ania - Jak dla mnie najwszechstronniejsza. A przecież to tancerka towarzyska. Do tego polubiłam ją jako osobę, bardzo lubię słuchać jej wypowiedzi. Wierzę w to, że będzie w finale razem z Michałem i że doczekam się ich jazzu albo tt.
3. Sebastian - polubiłam go już w tamtej edycji i tak zostało. MUSI być w TOP4
4. Paulina - do tej pory tylko raz tańczyła w innej technice, co nawet ciężko było oceniać przez efekty specjalne. w solówkach jest świetna, z duetami jednak gorzej. No ale myślę, że na półfinał zasługuje.
5./6./ Dominik/Masza - Dominik co prawda sprawdził się w różnych technikach, no ale do Seby i Michała mu brakuje. Czas najwyższy na niego przyszedł. Masza z kolei ciągle tańczy swój styl. I nie mówię, że jest w tym zła, bo jest bardzo dobra, aczkolwiek denerwowało mnie określanie jej mianem najlepszej, kiedy inni zmagali się z czymś dla nich obcym, a ona miała jazz/modern.
_________________ Podczas każdego tańca,
któremu oddajemy się z radością,
umysł traci swoją zdolność kontroli,
a ciałem zaczyna kierować serce.
Wysłany: 2011-05-12, 20:44
1.Paulina
2.Michał
3.Sebastian
4.*3 - Dominika/Masza/Ania - są mi totalnie obojętni...
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum