Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download •  Quizy

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: ranking, top, vi, ycd

YCD VI - Ranking - Top 6!
Autor Wiadomość

blackjack 
In For the Kill

Przyjaciel Forum

Moderator

Redaktor portalu

Super Sponsor

Wysłany: 2011-05-12, 15:25   YCD VI - Ranking - Top 6!

01. Ania Tarnowska - najbardziej wszechstronna tancerka tej edycji.
02. Michał Maciejewski - tak naprawdę nie pokazał się jeszcze ze słabej strony. Jeśli ktoś ma to wygrać (bo Ania na pewno nie ma szans), to jak na razie tylko on na to zasługuje.
03. Sebastian Piotrowicz - w swoim stylu świetny. Jak w innych? Tego nie wiem.
04. Paulina Przestrzelska - strasznie zaczęła przeszkadzać mi obsesja Piróga na jej punkcie, mimo że jej występy nie są aż tak dobre, jak nam to próbuje wmówić. No a do tego ta miłosna opowiastka..
05. Dominik Olechowski - naprawdę go polubiłem. Chłopak tańczy dopiero 3 lata, a daje sobie radę. Jest najsłabszy z pozostałych chłopaków, ale i tak lepszy od Aleksa z zeszłej edycji.
06. Masza Tryputsen - nie dość, że tańczy tylko swoje, jest non stop faworyzowana, to jeszcze coś zaczęło mi przeszkadzać w jej osobowości. Na jej miejscu powinna być Alisa, według mnie.

2cool4you 

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2011-05-12, 15:35   

01. Michał Maciejewski
02. Paulina Przestrzelska
03. Ania Tarnowska
04. Masza Tryputsen
05. Sebastian Piotrowicz
06. Dominik Olechowski

Black - teraz juz wiesz co tak irytowało widzów odnosnie Figi :D . jest dokladnie tak samo w przypadku Pauliny. dobre tancerki- nachalna, zupelnie niepotrzebna promocja

Ostatnio zmieniony przez 2cool4you 2011-05-12, 15:35, w całości zmieniany 1 raz  

Wylogowana 
Piece of heaven

Redaktor portalu

Wysłany: 2011-05-12, 15:35   

1. Seba
2. Masza
3. Michał

4. Paulina
5. Ania
6. Dominik
You raise me up to more than I can be.

Seba jesteś mistrzem!!

YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał

blackjack 
In For the Kill

Przyjaciel Forum

Moderator

Redaktor portalu

Super Sponsor

Wysłany: 2011-05-12, 15:46   

2cool4you napisał/a
Black - teraz juz wiesz co tak irytowało widzów odnosnie Figi :D . jest dokladnie tak samo w przypadku Pauliny. dobre tancerki- nachalna, zupelnie niepotrzebna promocja

Tylko że występy Figi prezentowały światowy poziom według mnie, a Paulina jak na razie nie pokazała niczego niesamowitego, miejmy nadzieję, że wykaże się w top 6 i w top 4, bo miejsce w finale ma teraz zagwarantowane;) Ale zgodzę się, że Fidze promocja nie była potrzebna.

sabka04 
Guru

Wysłany: 2011-05-12, 15:51   

1. Michał
2. Seba
3. Ania
4. Paulina
5. Masza
6. Dominik- panu już dziękujemy!!!!!
IV edycja- Piter, Julka
V edycja- Kuba P, Paulina
VI edycja- Kuba, Adrian, Michał

Monia:) 

Super Sponsor

Wysłany: 2011-05-12, 15:58   

1. Paulina-ja ją dalej uwielbiam, mam nadzieję, że w następnym odcinku się wybroni
2. Michał
3. Ania
4. Seba
5. Dominik
6. Masza
również wolałabym zobaczyć Alisę na miejscu Maszy.
Mimo, że moją faworytką jest nadal Paulina, to nie obrażę się jeśli wygra ktoś inny z mojego top 4, bo wszyscy na to zasługują. Dominik zyskał dużo w moich oczach w ostatnich odcinkach, ale myślę, że teraz przyszedł już na niego czas.
Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.

Kat 

V.I.P

Wysłany: 2011-05-12, 16:42   

1. Michał Maciejewski - miniony odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że go uwielbiam - za to, że jest skromny i niezwykle sympatyczny; za to, że świetnie tańczy; za to, że od początku programu nie miał właściwie słabego występu. Próba kręcenia nosem w tym przypadku nie ma racji bytu Mój pretendent do wygranej.
2. Ania Tarnowska - najbardziej wszechstronna tancerka tej edycji. [2] Jeżeli Michał jakimś cudem nie wygra, to liczę że nagroda pójdzie w jej ręce.
3. Sebastian Piotrowicz - Seba, Seba... Oczywiście powinien znaleźć się w tym top4 bo w swoim stylu jest niesamowity, a poza tym mam do niego słabość i tyle. Ma wszystko czego potrzebuje dobry tancerz: technikę, emocje, pomysły na siebie na scenę, no i dystans do tego co robi, co sobie bardzo cenię.
4. Paulina Przestrzelska - w dalszym ciągu bardzo ją lubię i również mam nadzieję, że jeszcze pokaże na co ją stać, choć ja i tak uważam, że w lockingu była dobra, zwłaszcza jeżeli o ten dystans chodzi. Fakt faktem faworyzacja Michała nie pomaga i sama mam już na serio ochotę zgłosić liberum veto... Bo wiem, że stąd już o krok do niechęci widzów. Nawet najlepiej zapowiadający się uczestnik, może spaść na samo dno w ich oczach jeśli się zbytnio tą sympatią epatuje.
5. Dominik Olechowski - nie udało mu się wprawdzie do tej pory zachwycić mnie swoimi solówkami, ale po ostatnich występach rzeczywiście zyskał w moich oczach. Tylko że reszta chłopaków jest niezaprzeczalnie lepsza, dlatego w przyszłym odcinku powinien się pożegnać z programem. Ale chwała mu za to, że mimo iż hoty znalazły sobie w nim obiekt westchnienie, nie poddał się temu i nie poszedł na łatwiznę. To bardzo dobrze o nim świadczy. A poza tym chłopaka lubię, ale jednak Seba i Michał...
6. Masha Triputsen - niestety, pani już podziękujemy...

W każdym razie
Monia:) napisał/a
Mimo, że moją faworytką (...), to nie obrażę się jeśli wygra ktoś inny z mojego top 4, bo wszyscy na to zasługują.
And he lives within.

Aggi 
Forumator

Wysłany: 2011-05-12, 17:01   

1. Michał
2. Paulina
3. Ania
4. Sebastian
5. Masza
6. Dominik
If we werent such good friends I think that I'd hate you.
If we weren't such good friends I'd wish you were dead.

Aga;]
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2011-05-12, 17:04   

blackjack napisał/a
Masza Tryputsen - nie dość, że tańczy tylko swoje, jest non stop faworyzowana,

skądś to znamy...

1. Michał
2. Masza
3. Sebastian
4. Ania / Paulina
6. Dominik

Ostatnio zmieniony przez Aga;] 2011-05-12, 17:06, w całości zmieniany 1 raz  

izula 
Guru

Wysłany: 2011-05-12, 17:36   

1. Michał
2. Ania
3. Paulina
4. Sebastian
5. Masza
6. Dominik

Ultrafioletowa 
Guru

Wysłany: 2011-05-12, 17:38   

1. Paulina
2. Michał
3. Ania
4. Sebastian
5. Masza
6. Dominik

III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian

http://www.youtube.com/user/MrsUltraFioletowa1

Oll 

Sponsor

Wysłany: 2011-05-12, 17:57   

1. Sebastian
2. Masza
3. Michał
4x2 Ania/Paulina
6. Dominik

giselle 
Dyskutant

Wysłany: 2011-05-12, 17:59   

SEBASTIAN - ten chłopak po prostu tańczy i robi to genialnie - ruch, przekaz, technika, osobowość sceniczna! jestem jego ogromną fanką, choć niedawno dopiero zdecydowałam się na jednego faworyta, aczkolwiek ostatni odcinek utwierdził mnie w wyborze ostatecznie! duet duetem (był świetny, więcej w komentarzu do odcinka) ale grupowy taniec facetów - to mnie przekonało najbardziej - Sebastian i hiphop - JAK NAJBARDZIEJ TAK! ponadto w każdym odcinku jest lepszy niż w poprzednim, a to znaczy że cały czas się rozwija, że jeszcze nie osiągnął maksimum swoich możliwości, że warto w niego inwestować, bo ma jeszcze pokłady talentu do rozwinięcia, mimo, że już i tak jest świetny

Masza/Ania - nadal nie mogę wybrać, są zupełnie różne, ale obie są charyzmatyczne, pracowite i zdeterminowane! Ania w jazzie - świetna, ja chcę jeszcze raz, tylko tym razem najlepiej z Sebastianem, może też być z Michałem, Masza w hiphopie? nadal czekam, ale nie zamierzam jej krytykować, za techniki jakie tańczy - sama ich nie wybiera

Paulina - no niby dobrze, ale powoli zaczyna mnie nudzić i męczyć, a ta miłosna historyjka i Piróg obrońca nie pomaga w pozytywnym odbiorze

Michał - fajny tancerz, dojrzały i świadomy, cieszę się, że w końcu bez taryfy "b-boy co tańczyć umie" tylko oceniany jak inni, jedyne zastrzeżenie jakie mam, to fakt iż w ostatnim odcinku jakoś mnie w niczym nie rzucił mi się w oczy, ani w duecie, ani w solówce, ani w tańcach grupowych, nie było takiego wow, jak np przy Ani w JAZZIE czy Sebastianie w HIPHOPIE, stąd to niskie miejsce w rankingu, ale nie zmienia faktu, że w top 4 powinien być!

Dominik - no cóż, stara się i jest lepszy od Aleksa, ale duuuuuuuużoooooooooo słabszy od Sebastiana, Michała i dziewczyn, to że jest w top 6 to już dla niego i tak wielka nagroda

Pierre 

Moderator

Redaktor portalu

Super Sponsor

Wysłany: 2011-05-12, 18:02   

1. Ania
2. Michał
3. Sebastian
4. Paulina
5. Dominik
6. Masza

Gienek1551