Wysłany: 2008-10-23, 23:43
Zagłosowałam na Wiolę i Tomka, ponieważ ich występ (moim zdaniem) był po prostu świetny . Niby hip hop, a miał elementy, które wcale mi się z nim nie kojarzą. Fajna muzyka, za*ebiści tancerze i doskonałe choreo ;] Po za tym było jakoś tak romantycznie :> (jak na hh).
Wysłany: 2008-10-23, 23:52
Zagłosowałam na Niecika, chociaż solówka Ady również bardzo mi się podobała Paulina też fajnie zatańczyła. Trudno było mi zdecydować, ale w końcu wyszło na Karola
Wysłany: 2008-10-25, 20:13
Mi najbardziej podobala sie solowka Gabrysia:D:D była taka, taka po prostu jego:D:D taka białostocka solówka:D:D
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
dokładnie. Gabryś.
dziewczyny... z tego co pamiętam Paulina miała tą samą solówkę na konferencji.
nie pamiętam jak z Klaudią, ale z dziewczyn miała najlepszą.
Ada- lubię ją, ale cienko ostatnio.
Karol-operuje kilkoma choreografiami, robił z nami to choreo na obozie.
Kamil- yyy nie podobało mi się/
Wysłany: 2008-10-25, 21:36
a jakos Karola solowka mi sie zabradzo ne podobała.. powiem tak: mogł sie bardziej postarac..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Paulina i Karol, ale zagłosowałam na Paulinę, bo ostatnio cierpię na przesyt new style'a w tym programie
_________________ I feel like falling asleep and never waking up
It's not that my glass is empty but I need another cup
When all of the doors around me just shut one by one
I feel like falling asleep but the party's just begun...
Wszystkie męskie solówki były dobre. O żeńskich nie wspominam, bo nie ma czego. Chcąc być uczciwą, muszę przyznać, że najlepsza, najbardziej dopracowana i rytmiczna była solówka Karola. Plusy solówki Gabrysia zaczęłam dostrzegać dopiero przy którejś z rzędu powtórce.
W sumie to zabawne... Może się wcale nie opłaca zatańczyć najlepszej solówki w odcinku. Jak do tej pory wykonawcy (mówimy nadal o Panach, choć Basia też by się załapała) najlepszych solówek, odpadli. Z drugiej strony te dwie czy trzy "straty" (z których zwłaszcza pierwsza Bzyga była dla mnie bolesna) jeszcze nie czynią trendu. Pożyjemy, zobaczymy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum