*Rejestracja jest darmowa i nie zajmie Ci wiecej niż 2 minuty.
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
Dobra wiadomość dla wszystkich fanów Ani Gogoli. Zainteresowanych pewnie zadowoli fakt, iż Ania zamierza nagrać płytę, która ukaże się swoją drogą już za niespełna pół roku. Więcej informacji można znaleźć na plotku.pl (no, plotek zaczyna działać Tylko patrzeć jak za jakiś czas ukaże się nowy wywiad:P), ściślej mówiąc pod adresem: http://www.plotek.pl/plot...ne_dziunia.html
Najlepsze w tym wszystkim jest pytanie o mam talent, tj. jej dostanie się do programu, które zrodziło się jak się okazało przez zupełny przypadek. Huh. ;P I tak jak przypuszczałam "apel" Kuby do narodu niezmiernie ją zmieszał. Tak poza tym wciąż sprawia wrażenie osoby skromnej i takiej "swojskiej" w pozytywnym tego słowa znaczeniu i to jest fajne. Cóż, pozostaje mi napisać, że kariera rozwijana przez osoby nie mające szansy na finał, bardzo cieszy. Oby zarówno jej jak i Marcinowi się powiodło. Dobrze byłoby usłyszeć jeszcze co nieco o reszcie uczestników, ale zapewne i na nich przyjdzie kiedyś czas;)
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
Boże, jak ona się zmieniła! Naprawdę, największa metamorfoza w tym programie. Do tego, że wygląda olśniewająco trzeba dodać, że jej głos jest fenomenalny! Ten występ był wspaniały, dalej nie rozumiem, czemu nie awansowała do finału.
_________________ Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum