Wiek: 19 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 3464 Skąd: dolina rozpusty
Wysłany: 2010-08-28, 16:46 Anna i Patryk w amerykańskim Mam Talent
Ania i Patryk - dwunastolatkowie z Polski dotarli do finału amerykańskiej edycji Mam Talent. Finał za dwa tygodnie, a do zgarnięcia milion dolarów.
Oboje tańczą tańce towarzyskie. Dziadek Patryka powiedział: Konkurencja w tańcach w USA jest ogromna. To, że dostał się do finału już jest ogromnym sukcesem. To bardzo sympatyczny, skromny chłopak. Start traktuje jako dobrą zabawę i tak powinno zostać.
A oto występ dzieciaków:
Zgłoś niedziałający film! UWAGA! Na stronie nie znajdują się żadne nielegalne pliki, video pobierane jest ze źródeł udostępnionych.
Co wy na to?
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
Akurat wczoraj oglądałem ten filmik. Widać, że uczyli się tańca w USA.
Są utalentowani, ale tańczą jeszcze jak dzieci. Widać do po ruchu. Nie mniej jednak
życze powodzenia. Nie znam ich konkurencji, więc nie wiem czy zasługują na wygraną.
_________________ SYTYCD US - Kathryn, Lacey
SYTYCD AU - Kate, Ivy
SYTYCD CA - Amanda, Kim
Ekspertem od tańca nie jestem, więc powiem tylko tyle: spójrzcie na tego chłopca w 5:01 - wygląda jak trochę młodszy Kulik
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
bardzo fajny występ :D, ale tak jak Izula napisała - pewnie wygra inny talent;)
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum