Wysłany: 2009-12-21, 15:39 Na całej połaci śnieg w wykonaniu uczestników programu Mam t
Na onet.pl można już posłuchać zimowej,śnieżnej piosenki "Na całej połaci śnieg" w wykonaniu Kasi Sawczuk,Madoxa i Ani Gogoli.Serdecznie zapraszam Posłuchaj utworu
ładne:)ucieszyła mnie zwłaszcza obecność w tym wykonaniu kasi sawczuk, której talentu jestem wielką fanką:)jak również osobowości,na tyle, na ile dało się ją poznać:)
natomiast Marcin wypadł tutaj jak dla mnie mało przekonywująco-blado,płasko, głos mu zadrżał kilka razy, raz nie wyciągnął góry...
za to ania jak zwykle cudownie,tylko nie wiem po co te maxymalne zbliżenia na jej twarz cały czas;)
ale ogólne wrażenie artystyczne mimo wszystko na plus:)
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
łaaaa! *_*
jestem tym po prostu oczarowana!
Taki fajny nastrój i klimat! No i w końcu mogłam ponownie zobaczyć Marcina, co mnie bardzoooo cieszy!
Dodam do tego, że jestem oczarowana Kasią! Jaki ona ma głos! łoł... jest fenomenalna!
Co do Ani, była fenomenalna, ale to chyba nikogo nie dziwi, no..;)
_________________ Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko.
Jeeej. Kasia Sawczuk jest po prostu genialna! Uwielbiam tą małą!!!!
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Wiek: 19 Dołączyła: 24 Mar 2009 Posty: 3464 Skąd: dolina rozpusty
Wysłany: 2009-12-22, 20:28
Śliczna aranżacja.
Wciąż jestem pod niesamowitym wrażeniem głosu Kasi. A jak wspomnę Eurydki...
_________________ You raise me up, so I can stand on mountains,
You raise me up, to walk on stormy seas,
I am strong, when I am on your shoulders,
You raise me up to more than I can be.
Seba jesteś mistrzem!!
YCDI: Gaua, Maria
YCDII: Kasia K, Kamil G., Kryspin
YCDIII: Gabryś, Iza, Ada
YCDIV:Piter, Julka, Kuba
YCDV: Seba, Kimbo, Figa, Ilona
YCDVI: Seba, Alisa, Masza, Michał
Wysłany: 2009-12-23, 12:08
Bardzo ładnie wyszło, strasznie sympatycznie. Kasia ma śliczny głos. Teraz jestem przekonana, ze powinna wystąpić w odcinkach na żywo. No i bardzo dobrze, że żadne z tej trójeczki "nie zginęło", myślę, że jeszcze nieraz o nich usłyszymy.
A tak nawiasem...Wyczytałam na chacie z Madoxem, ze jest w trakcie nagrywania pierwszego singla do swojej płyty.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Echm, pominę fakt, że musiałam oglądać owy filmik w kolorze zielonym (najwyraźniej nie mam jakichś kodeków), lecz pomimo tego aranżacja jak najbardziej przypadła mi do gustu i przyznam, że zarówno klimat, nastrój jak i wykonanie w pełni mnie zadowalają i przekonują. Przede wszystkim jestem oczarowana Kasią Sawczuk (myślę, że można spokojnie powiedzieć, że to właśnie ona w teledysku błyszczała najbardziej)- mała jest w istocie rzeczy naprawdę utalentowana, ujmująca i taka pocieszna. Mnie zupełnie rozbraja. Śliczny głos. Natomiast Marcin i Ania- wiadomo, mnie się zawsze podobają. Tak więc cała trójeczka ze swoimi niebagatlenymi i jakże różnymi od siebie głosami stworzyli naprawdę fajny obrazek. Dobra robota!
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o tę piosenkę Madoxowi należy się trzecie miejsce, Ani drugie, a Kasi pierwsze.
A tak poza tym widziałam w sklepie płytę z utworami Wyrostka!
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
widziałam ją w Media Markt. Aczkolwiek po obejrzeniu utworów poczułam jakiś żal, że Wyrostek nie postawił na różnorodny repertuar.
- Albert Einstein
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum