Nie wiem, może to i ciekawy pomysł, napewno fajnie byłoby zobaczyć ich tańczących do muzyki z DD, z tym się na pewno zgadzam, bo lubię tego posłuchać od czasu do czasu. Mogłoby być zabawnie i interesująco
redmaniac [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-31, 14:23
a co do muzyki do tanczenia z czasow obecnych to uwazam ze fantastyczny show bylby do kawalka timbalanda - oh timbaland. jest to kawalek nr 1 z plyty shock value. ma swietny bit i roofi lub gaua zrobili by to mistrzowsko,
ps. co prawda jest to wybitna przerobka kawalka z filmu miami vice - nina_simone - sinnerman (felix da housecats heavenly house mix), ale co tam:)
Slick Dogg wymiata, podoba mi się jego muza, fajne kawałki do tańca.
I funk też jest git żeby potańczyć, ten kawałek to jeden z fajniejszych Fat Larry's Band - Act Like You Know
ja proponuje Omarion - Ice Box, P.Diddy ft Keisha Cole - Last night, Timbaland - Apologize, Santogold - You'll find a way, Ne Yo - Do you, B2K- Take It To The Floor, B5 - So pretty i ostatnie to jest super.. Fabolous - Round&Round
Przypomniało mi się jak w MTV Shakedown (bodajże) Wade'a Robsona tańczyli do Ashanti - Only You albo już bardziej hardcorowo do Jet - Are You Gonna Be My Girl? Podobało mi się.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Polecam utwory:
Jay-z feat. Pharell-Blue Magic
Buddafly-Rock A Bye
Trina-Nasty Beach
Lil Jon-What U Gon Do
Rasheeda-Holla At Me
Rasheeda-My Bubble Gum
i coś z polskiego hip-hopu Gural-otoczony oceanem
wszystko missy (total - fantastyczne),
aaliyah, takie jak "tonight" z nasem,
"oops(oh my)" tweet, missy i fabolousa,
kanye west, szczegolnie "stronger",
beyonce i sean paul - "baby boy" (tez polecam),
lil mama -"lip gloss",
ciara - np. "hotline","oh", "goodies",
co by tu jeszcze...
p.diddy, nelly, murphy lee - "shake ya tailfeather",
lil jon i the eastside boyz - "get low"...
na razie tyle
_________________ So baby i will wait for you... ;**
Youngbloodz - Im'ma Shine (Ta piosenka jest stworzona do tańca! x) Naprawdę!)
Lil Jon & The Eastside Boys Feat. Ying Yang Twins - Get Low (O tym nawet nie mówię. Niesamowity bit, nogi same rwą się do tańca ;D)
Rihanna - Don't Stop The Music (Całkiem fajna nutka)
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Beyonce feat. Jay-Z - Upgrade U
;d Piękna nutka, nie?
Droga Nesca-Fe (och, jak Ty mi się dobrze kojarzysz ) szczerze powiedziawszy nie pamiętam. Ale jak będzie filmik z ich tańcem, albo moja pamięć wróci do dawnej kondycji, to Ci napiszę. ;]
[ Dodano: 2007-11-04, 11:12 ]
Sprawdź czy to tak czasem nie ta nutka :
Eve ft Sean Paul - Give It to You
- Albert Einstein
werciaaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-04, 17:20
hmmm...ja polecam również piosenki Ciary, 50 Cent też ma dużo fajnych i rytmicznych.
Fajna jest też piosenka kate deluna ft elephant man-whine up no i dość nietypową piosenke ale też można się poruszać east west rockers-dotknąć cię...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum