Jejciu jaki ten kawałek jest stary xP Teraz jak wszyscy uslyszeli go w "You Can Dance - Poprostu Tancz" zrobili z tej nuty wielki przebuj Ja ta nute znalazlam pol roku temu na youtube.com Ta sama akcja z Timbaland ft. One Republic - "Apologize"
A może by tak zrobić jakiś dział, w którym by się po prostu zamieszczało tytuły piosenek, znanych z programu? Myślę, że każdy by sobie mógł sam potem sprawdzić, czy to ta piosenka.
http://lonely-day.wrzuta....stu_tancz_-_tvn
To mój folder na profilu na Wrzucie. Znajdują się tam piosenki z programu. Jeśli ktoś czegoś szuka, to zapraszam
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
O LOL!!! Takie pytanko... dlaczego juz 3 raz ktos lub cos usunelo moj temat? Pytalam sie o cos czego jeszcze nie bylo Teraz jakas inna dziewczyna zapytala o to co ja i nie usunieto jej tematu
MontagrosBrak konkretów = brak odpowiedzi. z resztą takie sprawy załatwia się na priv.
ludzie robia taki burdelz tego tematu ze ludzie nie pytajcie ;|... cłay czas ktos pyta o jedna i ta sama piosenke... naszczescie za jakis czas ruszy dział z piosenkami z kazdego docinka prowadzony przeze mnie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum