Moim zdanie najlepiej zatańczyła Julka z Łukaszem .
nie Ania z Piotrkiem .
ale im też nieźle poszło .
ale najbardziej podobał mi się taniec samych chłopaków .
to było super .
_________________ postaraj się nie przegapić kolejnego wschodu słońca..
A czy byłoby możliwe zamieszczenie przygotowań to tańca i ocen jurorów? bo tego nigdy nie ma na stronie głównej... I jeszcze tych warsztatów z Sonią Bohosiewicz, bo na głównej wszystkie filmiki się pomieszały i pod tymi warsztatami jest solówka Julki
Wysłany: 2009-05-15, 18:13
Mi się najbardziej podobał duet Ani i Piotrka....Tak im jakoś ładnie wyszło.....
Hip-hop też był niezły.....
według mnie najgorzej wyszedł foxtrod ale wiem że to trudny taniec wiec i tak mam wielki podziw do Jadźki i Pawła.....
Tak szczerza taniec Elizy i Kuby był mi taki obojetny....
A z tej "walki płci" bardziej podobały mi sie mimo wszystko dziewczyny ale chłopacy tez sobie poradzili....
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 638 Skąd: zachodniopomorskie
Wysłany: 2009-05-17, 23:02
Zdecydowanie najlepszy duet - Ania i Piotrek. Bardzo efektowny i pełen emocji
Tańce grupowe średnio mi się podobały, ale chyba bardziej dziewczyn.
Najsłabiej w duetach wypadli Jadźka i Paweł, w solówkach Jadźka i Łukasz.
Ps. Czy tylko mi się wydaje, że stroje dziewczyn nie pasowały do tego openingu i że utrudniały im taniec?
Wysłany: 2009-05-18, 00:27
Cytat
Ps. Czy tylko mi się wydaje, że stroje dziewczyn nie pasowały do tego openingu i że utrudniały im taniec?
nie, nie wydaje Ci sie. Odniosłam dokładnie takie samo wrażenie. Stroje i nie pasowały i utrudniały taniec. Uważam, zę roofi zmasakrował te piosenki swoim choreo. Ne podobał mi sie ten opening wgl;/
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum