Mnie się bardzo podoba ten chłopak. Nie chodzi nawet o styl, czy wygląd, chodzi o niego konkretnie w tańcu. To tak cudnie wygląda, że można oglądać i oglądać..
A chłopak zaczarował chyba Michała. Do tego ten podkład, wszystko razem = mega wrażenie...
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
A co wam się nie podoba? To że jest taki wrażliwy?:PP To całkiem urocze bym powiedziała:) Mnie jego występ się bardzo podobał i mam podobne odczucia jak An.. Czekam na jakiś bardziej energiczny styl w jego wykonaniu, jestem bardzo ciekawa jakby mu poszło:P
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
A co wam się nie podoba? To że jest taki wrażliwy?:PP To całkiem urocze bym powiedziała:)
Niech sobie bedzie wrazliwy, ale w sposobie jego mowienia o sprawach i nawet mimice wyczuwam lekki fałsz ;] co mi sie nie podoba, ale jak juz mowilem-tanczy rewelacyjnie
ja non stoop słucham i śpiewam tę piosenkę mmmmm. Moje koleżanki ze szkoly go uwielbiają.
Zobaczymy, czy bedzie 16 ;p
Jak dla mnie, ładnie tańcuje chłopaczek ;p
Wysłany: 2008-09-30, 17:39
Mój faworyt z chłopaków... ) Dla mnie jest perfekcjonistą... to wystarczy!
_________________ you can dance 2: kryspin,justyna.
you can dance 3: marcin,iza,wiola.
you can dance 4: julia.
you can dance 5: ilona,tomek.b,kuba.j.
sytycd USA : lauren.g,neil,kayla,jakob,kent.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum