Wysłany: 2008-10-01, 20:35
matkoo.. ten chlopak dziala mi na nerwy.. dobrze ze odpadł. on tak jakby probowal zepsuć marzenia tej swojej dziewczynie.. widac bylo ze Paulinie zalezało na tym.. a on: albo razem olbo w ogole".. no to helołł...
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Pierwsza część na tak, druga jakoś na nie.
W ogóle nie przepadam za takimi połączeniami, połówka solówki to, a druga to.
Podejrzewam, że głównym celem zatańczenia takiego układu jest pokazanie, jakim jest się wszechstronnym tancerzem, aczkolwiek nie zauważyłam, żeby wychodziło to jakoś szczególnie na dobre uczestnikom.
Generalnie chłopak wzbudził we mnie mieszane emocje, wydaje się być bardzo sympatyczny, ale zgłosił się do YCD ... z zazdrości?
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Nie mogł przezyc ze jego dziewczyna sie dostała to oczywiscie tez musiał ...;/
Zdenerwował mnie jak chciał ,,porozmawiac i powiedziec co mysli '' z Michałem Pirógiem jak powiedział ze Paulina jest taka Zośka w tancu ........ Jak by to naprawde było takie straszne ...
Przed chwilą była powtórka YCD i leciał odcinek z nim. Nie przepadam za nim, jak tutaj ktoś napisał daje straszne ograniczenia Paulinie. Mówiąc, że jest zazdrosny właściwie nie zrozumiałam czy o dziewczynę czy o bilet. Jednak ani w tą ani w tą nie jest to zbyt fajne.
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum