Wiek: 18 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 675 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-06-04, 18:06
Na castingu była świetna Chyba długo się przygotowywała. Potem miałam nadzieję na coś lepszego w duetach, a jeszcze później to nawet solówki przestały mnie interesować. Liczyłam na coś więcej
Nie wiem, może nie dała wszystkiego z siebie? I większość uważa, że pokazywała to samo, no ale cóż.. od czego są solówki? Od tego by pokazywać swoje mocne strony. Ale już nie bronię. Po prostu jak dla mnie miała w sobie coś, ale była słabiutka w duetach .. Jedynie chyba 2/3 występy duo mi się podobały
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
A ja Anetę strasznie lubiłam. Miała ogromnego power, tańczyła z ogromną pasją, a ja to uwielbiam Mimo, że w duetach nie szło Jej na najlepiej, to solówki były Jej:)
_________________ Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko.
Bardzo mi utkwiła w pamięci jej solowka do Ciary - That's right ) była najlepsza.
A jednocześnie stała się źródłem śmiechu dla mnie i dwóch moich dziewczyn. Każdemu sprawia przyjemność, cud dziewczyna!
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum