U mnie tak jak u Kasiordy. Na początku rewelacja, teraz ta dziewczyna mnie irytuje i nie przekonuje.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
no, ale to prawda, że pierwsze wrażenie jest najważniejsze. dlatego Aneta zajdzie dalko. jak sbie dzieczaczki cos do głowy wbiją to ufff nic się nie da zrobić
Wysłany: 2008-04-28, 19:14
dzieciaczki ?
pff.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Wysłany: 2008-04-28, 19:38
co do głosowania to tak.
dzieciaczki wysyłają esy.
Mnie bardzo podoba się jak tańczy.
Chodzi mi o solówki,bo duety z Patrykiem nie były najlepsze.
A esów nie wysyłam,bo szkoda mi tracić kasy.
Chyba dzieciaczki zawzięcie kłócą się,ze wszystko jej wychodzi.
Znam wiele osób,które mają po 16,17 lat i też jest ich faworytką.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
Tak,bo to głównie takie dzieciaczki na nią głosują..
oj co fakt to fakt.podobnie jak na patryka i zanete i przedewszystkim-gieorgija.wiele osob kupuje jej zachowanie-jestem taka slodziusia i milusia.bleeee......z pewnego zrodla wiem ze anetka wcale taka milutka nie jest na jaka sie kreuje w tv.
o ile jej taniec na castingu byl fajny to teraz cos sie popsulo.moze zobaczyla za ma takie poparcie i jej sie nie chce pracowac? a moze po castingu zrobilismy sobie za duze apetyty myslac ze tak duzo potrafi?ale fakt jest faktem ze szybko z tego programu nie odpadnie-jak dla mnie moze zostac jeszcze dwa odcinki tak zeby wygrala w dogrywce z mila i zaneta-o ilie sie pozniej ine zmieni jej taniec to jest do odstrzalu....
niestety ale to prawda, coz sie oszukiwac, cos jakos sie z nia porabalo.. a tak liczylam na to, ze zajdzie daleko ktos, kto tanczy moj ukochany dancehall...
_________________ So baby i will wait for you... ;**
Wysłany: 2008-04-28, 20:56
hmmm... po wiekszej czewsci zgadzam sie z tym co mowice..ale nie zaraz od razu, zeby ja juz wywalac itd.. bo na poszatku boło: jaka ona jest super i w ogole..fajnie by było gdyby wygrała..a teraz? no to ja juz nic nie wiem.xPP
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Też narobiłam sobie apetytu po castingu, teraz jestem dosyć rozczarowana.
Jej umiejętności dancehall`owych nikt jej nie odbierze, ale co do innych technik, to naprawdę kiepsko sobie radzi, przynajmniej mnie do siebie nie przekonuje!
O ile dobrze pamiętam, teraz będzie tańczyła hip hop z Gregiem - jej technika, więc może wyjść dobrze, o ile partner występu nie popsuje, bo może i jest dobry w hh, ale partnerować kompletnie nie umie.
Ale ogólnie, to przy Anecie stawiam minus.
_________________ miłość pierwsza - zupełnie jak cielę
bo patrzy w niebo
by zobaczyć ziemię
Avensy69 V.I.P
Wiek: 18 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 678 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-06-01, 09:22
Kurcze... Tatki pokaz odstawiła na castingu, a niestety jej nie wyszło. Może nie była dobra we wszystkich technikach ale ten materiał powyżej zostanie mi w pamięci na długo.
Ba mnie Aneta na casting zrobiła OGROMNE wrażenie, wiedziałam, że do 16 się dostanie.
Później w duetach było gorzej, przyznaję, ale solówki (choć trochę wszytskie do siebie podobne) świetne.
Ogólnie, Anetkę bardzo polubiłam. :]
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum