Avensy69 V.I.P
Wiek: 18 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 678 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-05-31, 17:35
Dokładnie zgadzam się z poprzedniczką. Zasługuje na wygraną. O ile dobrze pamiętam nie poszło jej dobrze tylko w jive z Kamilem. Ale ostatni Hip- Hop... Na prawdę zadziwiła mnie, nie przypuszczałam, że tancerka tańcząca klasykę potrafi tak trzepac tyłkiem.
I tak właśnie zaczęła się moja miłość do YCD i Kasi Kubalskiej!
Pokochałam od pierwszego wejrzenia - za cudowny taniec i ujmującą osobowość (gdy oglądam ten filmik, to przypomina mi się jak wpatrywałam się z szeroko otwartymi oczami i z błogim uśmiechem na twarzy w tą Jej solówkę, jak błagałam w duchu "dajcie Jej bilet, dajcie Jej bilet!"). Jak to już Rudowłosa wcześniej napisała - dałabym Jej bilet za wszystko. Była idealna!
Pierwsza tancerka, która mi się tak spodobała i na której występ w odcinku na żywo czekałam. Moja absolutna faworytka wśród dziewcząt, od castingu aż do samego finału! Każda chwila z nią "spędzona" to wspaniałe wspomnienia.
Zdolna, piękna, z charakterkiem! Chcę jeszcze Kasi!
_________________ PL II Kryspin&Kasia; III Marcin, Tomek, Iza, Wiola; IV Kuba&Julia
AU II BJ&Talia, Ben
USA V Brandon, Evan, Jeanine, Kayla; VI Jakob, Victor, Ellenore, Kathryn; VII Robert, Kent, Alex
CA II Vincent & Tara-Jean, Melanie
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum