Zgłoś niedziałający film! UWAGA! Na stronie nie znajdują się żadne nielegalne pliki, video pobierane jest ze źródeł udostępnionych.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
ZDECYDOWANIE, moja faworytka..(ciągle mi się wydaje, że to moja biblioterka z okolicy, bo jej tez juz dawno nie widzialam)piekna, utalentowana...Mysle, ze ma szanse na final..a casting, mm..dalabym jej bilet z pewnoscia
Heh, na castingu była fajna, ale mnie nie zachwyciła.. Teraz to co innego
świetna jest
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Wysłany: 2008-04-26, 17:36
Na castingu jakoś mnie nie przekonała a w odcinkach na żywo wręcz odwrotnie.. Jej solo w 1 odc. na żywo było świetnee... A jej klasyka po prostu boskaaaa..
Jest świetna, moja faworytka Super tańczy, już na castingu mnie przekonała do siebie, a jej solówka w pierwszym lajfie była niesamowita. No fakt nie wyszedł jej ten jive, ale w innych technikach napewno da radę
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
Za wszystko, dosłownie ZA WSZYSTKO dałabym jej ten bilet!
Jest fenomenalna, a co najważniejsze - nie rozczarowuje nas w programie
Finał bez niej nie ma prawa istnienia!
_________________ miłość pierwsza - zupełnie jak cielę
bo patrzy w niebo
by zobaczyć ziemię
Ona była pierwszą osobą, która tak całokształtem zrobiła na mnie wrażenie Powaliło mnie to "nie rób tak więcej" do Piróga Heh, nawet moja mam przyznała, że fajna dziewczyna, myślę, że na tej podstawie uda mi sie ją w razie potrzeby namówić do głosowania
Tylko Kinga jak potem zaczęła o tej temperaturze w Buenos, to w ogóle nie zaczaiłam o co chodzi za pierwszym razem
GibkaMiśka:P napisał/a
co to za piosenka do ktorej tanczy?
Właśnie, ktoś wie? Też bym się chętnie dowiedziała, fajna nutka.
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Najzdolniejsza tancerka II edycji.
Moja faworytka. Z castingu ją zapamiętałam i spodobała mi się od razu. ma w sobie tą tajemniczośc i to mnie przyciągnęło. Zasługuje na finał jak i na wygraną.
_________________ I could stay lost in this moment forever.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum