Znam MARTĘ .Chodziłam z nią do szkoły.przykro mi że tak wyszło bo naprawdę ona nie należy do osób które sie wywyższają.. wręcz przeciwnie.. wiem że kocha taniec..i po całej tej sytuacji chodziła strasznie zbita" i zdołowana.. szkoda.. mam nadzieje że i tak w przyszłosci osiągnie jakiś sukces
wiecie ja znam ta Marte osobiscie chodzilam z nia do szkoly a co do tego ze ma trodna sytuacje finansowa itd jak pisza w roznych artykulach to jest nie prawda chciala zrobic z siebie kozla ofiarnego i tyle moim zdaniem dobrze ze dostala ten bilet pkp bo tylko na niego zasluguje bo mysli ze tanczy w top-tois-ach to ze umie tanczyc a to nie prawda tanczy beznadziejnie:P
Hmm.. Nie nowością będzie moje zdanie, że irytuje mnie, jej mimika.
Poza tym.. wcinanie się w słowo, powtarzanie wszystkie po 100 razy 'zdaje mi się, myślę, że..'. Poza tym ta jej pewność siebie.. mogło by przejść, jeśli faktycznie by umiała dobrze tańczyć. Też bym jej nie przepuściła.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum