*Rejestracja jest darmowa i nie zajmie Ci wiecej niż 2 minuty.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Nie wiem dlaczego, ale samo usposobienie tej dziewczyny mnie strasznie irytuje..
Jedyne co mi się podobało to jak w momencie kiedy zaczynała się piosenka i charakterystyczne ''Shake that thing miss kana kana'', ta dziewczyna zrobiła taką dziwną, bojową minę, która nie spodobała się widocznie Augustinowi, bo... spójrzcie sami xdd
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Strasznie powala mnie jej mimika twarzy. Oczywiście nie w pozytywnym słowa znaczeniu. Jak powiedziała An 'Nie wiem dlaczego, ale samo usposobienie tej dziewczyny mnie strasznie irytuje.. '
Też tak odczuwam.
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
- Albert Einstein
Ani chyba chodzi o tą
'Jedyne co mi się podobało to jak w momencie kiedy zaczynała się piosenka i charakterystyczne ''Shake that thing miss kana kana'', ta dziewczyna zrobiła taką dziwną, bojową minę, która nie spodobała się widocznie Augustinowi, bo... spójrzcie sami xdd'
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
Wysłany: 2008-04-28, 18:49
zatańczyła tak se macie rację,była za pewna siebie,myśli,że dobrze tańczy,a do perfekcji brakuje jej tyle ile mi do Angeliny Jolie najgorsze było jak Piróg dał jej bilet pkp w tym momencie jej współczułam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum