Ja ją widzialam pare razy na zywo , w tancu ze sie tak pochwale...swietnie.. to nie to samo co w telewizji, naprawde ekstra dziewczyna niesamowita... tyle pasji wklada w to co robi ze naprawde - respect wielki. i apel na rozpoczecie roku prowadzila w naszej szkole ;D hyhy.
Jak dla mnie to diana jest niczym w porównaniu do ani . Ona tylko ten cały mj ale dlaczego nie pokazuje czegoś innego to jednostronna tancerka a ten program jest dla tancerzy którzy chociaż im to nie wychodzi próbują tańczyć coś innego
Wysłany: 2007-11-19, 20:02
Zwracajac uwage na zachowania niektorych fanow Dianki zastanawiam co sie z nia stanie jak wroci do rodzimego miasta:). Bedzie musiala zainwestowac w ochroniarzy zeby nie doszlo do jakiegos rekoczynu:>
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Myślę w Koszalinie nie będzie z tym problemu xD raczej w innych miastach i na zawodach xD
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum