Wysłany: 2007-09-09, 12:13 Re: Występ Kamila Kucharzewskiego w Po prostu tańcz.
Cudownie..cudownie...jeszcze raz cudownie
Trzymam za Ciebie kciuki i zycze powodzenia bo napewno zajdziesz daleko w tym co robisz.
Tanczysz genialnie!
Pozdrowienia z Hamburga aiszka.
roxette16 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 13:10
Nika i Katey prosze jesli macie jakies filmy z Kamilkiem to wrzuccie na you tobe prose bardzo
[ Dodano: 2007-09-09, 13:16 ]
poprostu zakochałam się w tym tancu i niemoge sie napatrzec na to z jakim zapałem kamilek to tanczy i cały pochłania sie w tym tancu po prostu cudoo ... każdy jego krok i ruch wzbudza we mnie zachwyt. Jest to dla mnie niewyobrazalne ze taki chłopczyk ma takie zdolnosci i takie ruchy ajć
aduska147 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 17:56
ja go normalnie "kocham"!!!! Zakochałam się w nim i jego tańcu od pierwszego wejrzenia!!! on jest cudowny!!!! Kamil pozdrawiam Cię gorąco chciałabym Cię poznać i pogadać na gg:-) napisz kiedyś:-) jestes fenomenalny!!! nie no przezyc nie moge...
[ Dodano: 2007-09-09, 17:57 ]
może ktoś ma jego foty...xD
WOJTEKBDG [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 19:15
tak Tyn gald czy jak tam sie wabisz ten link nie działa probowałem sciagnac
[ Dodano: 2007-09-09, 19:17 ]
Młody wymiata normalnie brac z niego przykład i robic to samo
[adminm]Link działa, jak nie umiesz ściągnąć to nas tu o tym nie musisz powiadamiać. Poza tym proszę trochę grzeczniej do innych userów.[/adminm]
aiszka dlaczego miałby tańczyć??przecież jury musiało mu podziękować ze względu na jego wiek.
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
mimaxx [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 22:31 Re: Występ Kamila Kucharzewskiego w Po prostu tańcz.
To co zrobił kamil to mega kosmos a TVN powinno w ciemno go wziąć do tanecznego show gdzie napewno wprowadził by trochę świeżośći, zwłaszcza że to hiper talent jak na 2 lata ćwiczeń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum