adam jakbyś przejrzał trochę forum to byś wiedział
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
mcfly [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-07, 16:21
witam wszystkich forumowiczów
skoro ktoś wrzucił na YOUTUBE filmik występu kamila kucharzewskiego nagranego z telewizji to pewnie ma cały odcinek niech ktoś spróbóje się skontaktować z tym kolesiem i niech ten odcinek wrzuci na RAPIDSHARE[size=18][/size]
SiLvo [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-07, 17:23
KAMIL jest NAJLEPSZY !!
RESPEKT.!!!.
ĆWICZ DALEJ A BEDZIESZ MISTRZEM - I NIKT CIE NIE POBIJE W TAŃCU !!
POZDRO KAMIL !!
Lola;] Gość
Wysłany: 2007-09-07, 18:07 Re: Występ Kamila Kucharzewskiego w Po prostu tańcz.
Kto ma nr Kamila??? Napisac na moj nr gg 9821006
Katrina [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-07, 18:40
hehe Kamil wymiata.Mam nadzieje ze w pazdzierniku na mistrzostwach pokaze wszystkim na co go stac i ze rozlozy konkurencje na lopatki pozdrawiam
Kams9 Gość
Wysłany: 2007-09-07, 18:48 Kamil
O rany mój kolega z klasy tak tańczy?
To super ekstra bo dzięki nie mu w naszej klasie jest najlepiej na świecie...
On to mistrz...
Pamiętam jak wszedł pierwszy raz do klasy był nieśmiały i zawstydzony, a jednak krył się za nim prawdziwy showman...
najlepsze jest w nim,ze tak wiele potrafi i nadal jest taki skromny.oby tak dalej bo daleko zajdzie.trzymam kciuki.najlepszy w tym kawalku jest tekst Kingi:"Jezus.."
[ Dodano: 2007-09-07, 22:10 ]
taki maly czlowiek a narobil tyle pozytywnego zamieszania.super
gald [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-08, 01:32
Hi all . Kamil Kucharzewski pieknieeeeee za tanczyj Elektro Boogie . I zwracam sie z prosbą : czy ktos ma link do tego odcinka programu gdzie on tanczy??
Kams9 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-08, 08:07 Kamil
Kamil ma długie włosy, jest wygadany...
Ulubiona jego kreskówka Naruto. Tańczy od dwóch lat w klubie Promyk przy ulicy Ścinawskiej, tam gdzie nasza szkoła. Chodziłam tam na Disco, ale odeszłam...
Nauczycielka od matmy Iwona Bigosińska, a od przyrody Urszula Skonieczka (nielubiana).
Nasza wychowawczyni Anna Bohr. :P Coś jeszcze :?:
magdazla [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-08, 10:17 Re: jak sie nazywa ta muza co tanczy do niej ten Kamil?
ta piosenka to Sonic Division-Born to dance
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum