wcale nie skłamała. w momencie, kiedy była na castingu dopiero zaczynała, czyli tańczyła od 1,5 roku. jak myslicie, dlaczego nie przeszla dalej do programu na żywo?
gdyby trenowala dłuzej na pewno dostała by sie dalej.
wiem to, bo obecnie chodzę na zajęcia prowadzone przez Weronikę i widzę jaki ogromny postęp zrobiła. umie już jazz, house, hip-hop, salsę, new style itp.
jest naprawdę wspaniała i podziwiam ją.
W sumie to cieszyłabym się, gdybym mogła ją oglądać w kolejnej edycji.
Wydaje się być sympatyczna. Świetnie zatańczyła na castingu w I edycji, a od tamtego czasu pewnie sporo się nauczyła, tak więc..
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Wysłany: 2008-12-26, 20:03
Nie pamiętałam jej występu z pierwszej edycji, ale teraz kiedy go obejrzałam, to aż się dziwie, że nie było jej w 16. Mam nadzieję, że dziewczyna spróbuje jeszcze raz w 4 edycji.
_________________ my name is pearl
and i'll love you the best way i know how
my blonde curls slice through your heart
and the siren come calling
in the night, till the light
bardzo sympatyczna jest to przede wszystkim, bo miałem okazje być na warsztatach gdzie była a jak teraz daje rade w tańcu to nie wiem, ale domyślam się, że jest nieźle, bo tańczy dalej
Nie pamiętałam jej występu z pierwszej edycji, ale teraz kiedy go obejrzałam, to aż się dziwie, że nie było jej w 16. Mam nadzieję, że dziewczyna spróbuje jeszcze raz w 4 edycji.
z tego co pamiętam to sobie niezbyt radziła w innych stylach .^^ ale coś tylko kojaże ;D
_________________ Believe in your dreams!
YCD III - IZA! Marcin, Tomek
YCD IV - KUBA! Ania, Piter
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum