a moze chodzilo jej o to ze konkretnie new style tanczy 1,5 roku... a pewnie juz tanczy od dawna tylko cos innego
a wystep ogolnie mi sie podobal duzo zadzialala ta jej piosenka
tak czy inaczej nie przeszła dalej, widać jednak nie taka zdolna,jesli skłamała ot wyszło szydło i oliwa sprawiedliwa,jeśli nie to najwidoczniej uzdolniona tylko w jednym kierunku. Tak sadziłam z resztą,że nie przeszła b w przeciwnym wypadku nie pisałaby tu na forum a w dodatku z taką frustracją:)
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
no wlasnie, wypatrywalem jej tam zeby zobaczyc jak sobie radzi, no ale cos nie bardzo ja pokazali. za to duzo bylo ziomka od wku******cego dziubka (rzeczywiscie strasznie irytujacy ten czlowiek, moim zdaniem narcyzm z niego az bije).
Na mnie to nie robi wrażenia. Czytałam tego jej posta na temat tego jak jest oburzona jest komentarzami na forum i nie rozumiem w takim razie o co jej chodzi. Skoro sobie chce tańczyć, niech to robi, ale po co pcha się w takim razie do tv, kiedy wiadomo, że będzie to potem komentowane (jak wszystko w tv) i to niekoniecznie pozytywnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum