FILM ZGŁOSZONO!Ten film został już zgłoszony jako niedziałający, ale nie może zostać przywrócony. Jeżeli posiadasz lub wiesz gdzie znaleźć film, który powinien się znajdować w tym miejscu bardzo proszę o kontakt. PW lub
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Po castingu byłam nią mile zaskoczona. Teraz, kurka, mam jej dość.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Na castingu mi się bardzo podobała i myślałam, że wygra ten program, a przynajmniej znajdzie się w czołówce, no a teraz to zupełnie inaczej wygląda. Jej taniec nadal robi na mnie wrażenie, ale już jako osoba czasami jest zbyt drażniąca..
_________________ There is a kingdom
There is a king
And he lives without
And he lives within.
Wiek: 16 Dołączyła: 09 Sty 2009 Posty: 5 Skąd: z Polski ;p
Wysłany: 2009-01-09, 12:30
Już nie działa... Wiem, że YT usunęło z powodu... (ble, ble), ale strasznie zalezy mi na tym filmiku i jeżeli ktoś go ma mógły go wstawić?? A i wiem, że na temat opini razcej nie warto dyskutowac, ale co Wam Żaneta zrobiła. W jakimś wywiadzie na sama mówiła, że TVN chciał zronić z niej słodziczka, ale w końcu trochę ją to zaczęło drażnić (jakos tak to było)... Według mnie jej uśmiech jest jej atutem, bo kto umie przez cały dzień się usmiechać czy jest ci smutno czy nie....
A mi strasznie zależy na filmiku solówki Żanety, w którym tańczy w takiej czerwonej kiecce a`la baletnica Konkretniej marzy mi się poznanie tytułu piosenki, do której tańczy, może ktoś zna? Albo chociaż zapoda filmik?
Pozdrawiam.
_________________ Przeważnie, nikogo nie drażnię.
Przeważnie, słucham rad uważnie.
Przeważnie, nie czuję się odważnie.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum