Jak oceniacie rolę Magdy w tym programie? Razem z Pirógiem tworzy co prawda zgrana parę, którą miło się ogląda. Ale czy ta prowadząca nie wydaje się wam trochę zbyt neutralna, bo ja na przykład obok - ujmijmy to - barwnego Michała, nie zauważam jej prawie wcale.
Pozostaje nam chyba tylko mieć nadzieję, że wraz z właściwymi odcinkami jej rola w tym programie nabierze rozmiarów.
Nie przepadałam za nią dotychczas,w tym programie jednak jakoś bardziej pozytywnie ją odbieram,jednak co racja-to racja- przy michale ciężko ją zauwazyć.
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
Nie podoba mi si?. Jest md?a, jaka? taka bez powera, czasem mnie irytuje, jak wystrzeli z jakim? dziwnym tekstem do jednej z uczestniczek.
Jest bardzo ?adna, i jest fajnym t?em estetycznym, ale nie pasuje mi ani do tego programu, ani do Micha?a - wulkanu energii.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum