Ten juror kojarzony jest pewnie przez większość głównie z niekonwencjonalnymi pomysłami na sesje zdjęciowe kandydatek oraz z tekstem o swoim "czarnym małym aparaciku".
Produkcja mówi, że kiedy Marcin upatrzy sobie ciekawą twarz, figurę, podchodzi do danej dziewczyny i zaczyna "pstrykać". W pierwszym odcinku najdziwniejszą z sesji była chyba ta, w której dał kandydatce stolnicę z mąką i jajkami
Jak oceniacie pracę tego jurora? A może macie jakieś teksty, które szczególnie zapadły wam w pamięć?
Ostatnio zmieniony przez kinga1609 2010-09-14, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
W poprzednim odcinku bardzo mnie denerwował, mam nadzieję, że w kolejnych jednak przekona mnie do siebie.
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
Kiedy po rz pierwszy go zobaczy?am, pomy?la?am sobie : wygl?da na sympatycznego. C??, nic bardziej mylnego. Nie wiem, czy robi to na potrzeby programu, czy po prostu ma taki charakter, ale czasami nieco przesadza..
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum