Wysłany: 2009-04-11, 18:38
Alicja_Funky napisał/a
Właśnie to jest to kobieta do rany przyłóż
No ale patrzcie jakby wszystkich tak pocieszala to tancerze by tanczyli jak im sie podoba robili by sobei co im sie zytnie podoba ... nei zawsze pociesza ... no ale dalej bede przy swoim zdaniu ze za malo sie wypowiada wiecej juz Kinga gada niz ona ... zreszta jak jzu mowa o niej to caly czas nawija ..
"Ledwo się na nogach utrzymać mogłeś, Julka też się zanosiła na zakrętach. Nie wiem, co to było, ale mnie nie było.."
Dawno nic mnie tak nie ubawiło, jak komentarz Weroniki.
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Ledwo się na nogach utrzymać mogłeś, Julka też się zanosiła na zakrętach. Nie wiem, co to było, ale mnie nie było..
Dawno nic mnie tak nie ubawiło, jak komentarz Weroniki.
To był normalnie tekst edycji.. Ok też bym coś w tym stylu powiedziała ten taniec był okropny.
_________________ Nie ważne ile razy upadniesz, ważne jest ile razy wstaniesz.
YCD1: Ruda, Maria, GaUa.
YCD2: Kasia K., Giorgij, Kryspin
YCD3: Iza, Jakub, Adrianna
YCD4: Łukasz, Julia
na jednym z odcinków na żywo w VI edycji była obecna, może znowu kręci się wokół YCD?:D napisze tak: wolalam ją 20 razy bardziej od Muchy i wolę 20 razy bardzie Kingę od niej.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum