IMIĘ: Magda
NAZWISKO: Wójcik
MIEJSCE POCHODZENIA: Warszawa
Mam najwspanialszą rodzinę i najcudowniejszą z najcudowniejszych pasji, dzięki której jestem po prostu sobą. Taniec towarzyszy mi już od wielu lat. Na początku był zabawą. Teraz jest rzeczą, którą chciałabym robić w życiu. Nie jestem w stanie określić swojego stylu tańca. W prawie każdej technice się odnajduję i nadal szukam czegoś, co będzie naprawdę moje, będzie złotym środkiem. Poprzez obecność w programie chciałabym się rozwinąć tanecznie, to jest dla mnie najważniejsze! Poza tym chcę przekazać swoją miłość do tańca innym ludziom. Uwielbiam podróżować i gdybym tylko miała możliwości jeździłabym w najdalsze zakątki świata, odkrywając ludzi, kulturę, historię, w poszukiwaniu inspiracji. Lubię też fotografię. Ciągle rozmyślam, jestem marzycielką.
Czego nauczyłaś się dotychczas w programie?
Dowiedziałam się, że człowiek może przejść samego siebie, jeśli czegoś bardzo chce oraz że nie ocenia się ludzi po pozorach.
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Wysłany: 2011-04-08, 10:11
Trzymam za nią kciuki! Ma charyzmę i to coś w sobie, co przyciąga uwagę! Myślę, że sobie poradzi. No, ale zobaczymy w środę
_________________ Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła Cie na drugi plan
Czekanie sprawia ze gorzknieje cala słodycz w nas
♥
musi sobie poradzić! jest wyrazista, wie czego chce.
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
No właśnie. Jest jeszcze trochę mało pewna siebie, ale wie czego chce, jest dojrzała i świetnie interpretuje, przez co po prostu chce się na nią patrzeć!
_________________ W "You Can Dance" nie ma street dance.
Na razie do końca mnie nie przekonuje tanecznie, ale jest faworytką wielu osób, więc przewiduję, że zostanie w programie bardzo długo. Mam nadzieję, że mnie przekona do siebie
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
Zdecydowanie moja faworytka. Przez fakt, że po prostu jest wszechstronną tancerką, ma osobowość, choć musi nabrać więcej pewności siebie. Sądzę, że może zajść bardzo daleko w tym programie i nie tylko.
Uwielbiam ją zachwyciła mnie na warsztatach w Casablance i mam nadzieje, że z odcinka na odcinek bd coraz lepsza
_________________ I edycja- Tito, Natalia
II edycja- Gieorgij
III edycja- Gabryś, Iza
IV edycja- Piter, Julka
V edycja- Kuba P, Paulina
VI edycja- Kuba, Adrian, Michał
Była jedną z moich faworytek, już od dłuższego czasu.
Szkoda mi, że odpadła, bo mogła jeszcze sporo pokazać, szczególnie, gdyby zmieniono jej partnera.
Poza tym wygląda na bardzo sympatyczną osobę z pozytywną energią
Także nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć wielu sukcesów tanecznych i nie tylko.
_________________ Podczas każdego tańca,
któremu oddajemy się z radością,
umysł traci swoją zdolność kontroli,
a ciałem zaczyna kierować serce.
Szkoda mi, że odpadła, bo mogła jeszcze sporo pokazać, szczególnie, gdyby zmieniono jej partnera.
Dokładnie. Poza tym te dwa tańce nie były aż tak złe, a i tak w obu była lepsza od Darka. Mam jednak nadzieję, że jeszcze o niej usłyszymy
_________________ During the struggle they will pull us down
But please, please, lets use this chance to turn things around
And tonight we can truly say - together we're invincible
III: Gabryś, Iza, Paulina, Tomek
IV: Kuba, Julia, Piotrek
V: Kuba J., Aleks, Ewa, Paulina, Leal
VI: Kuba, Paulina, Adrian
Gdyby kontuzja nie dotyczyła Pauliny to bardzo bym chciała, żeby Magda wróciła, pokazała się z innym partnerem... Szkoda mi jej bardzo, bo świetna z niej dziewczyna.
_________________ Love tears me up like a demon.
Opens the wounds and fills them with lead,
and I'm having some trouble just breathing.
If we werent such good friends I think that I'd hate you.
If we weren't such good friends I'd wish you were dead.
odpadła za wcześnie, zdecydowanie. w tzn. środowisku bardziej znana jako tancerka hip-hop, jednak mi bardziej podoba się w tańcu współczzesnym:) ma w sobie, podczas tańczenia technik typu współczesny, takie "coś", co przyciąga uwagę.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum