GLEBA WYGRAŁ PIERWSZA EDYCJE PROGRAMU YOU CAN DANCE I DOBRZE JESTES NAJLEPSZY ZIOMUS ZROB WIELKA KARIERE ZYCZE TOBIE POWODZENIA Z CALEGO SECA WIEM JAK ROBISZ GLEBE NARA POZDRO 3M SIĘ
Brawa Dla gleby. tak trzymaj brawo powodzenia w New York. Trzymałem za ciebie kciuki od początku. chyba zrobię sobie takiego ludka czyli małego glebe. hehe . ale co tu dużo mówić
BRAWO!!
dołącze się do życzeń .. wierze że zrobi kariere jeszcze będzie o nim BARDZO głośno;] zasłużył;] ciężko pracował starał się .... zbierał pochwaly...jak to by.ło...10 solówek i przy każdej +;]
to wiele świadczy o tym jaki ma ogromny talent i jaki jest wszechstronny;]
Wielkie BRAWA:] myśle że wszyscy ogladający ten program mnie popierają
Maciek było za ZAGLEBIŚĆIE;]:*:*
_________________ Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu
Wysłany: 2007-12-02, 22:01
Kicha jak nie wiem co :/ Jestem strasznie zawiedziona, że Roofi przegrał Trzymałam za Niego kciuki od pierwszego odcinka i żałuję, że to nie On wygrał
Wolałabym już żeby Ania wygrała niż Maciek :/ Co to za taniec ciągle upadając na podłogę? Eh...no cóż...mówi się trudno.
barwo Gleba ... jest normalnie zaGLEBiscie!!
jestem bardzo zadowolona z tego ze właśnie to on wygrał ten program. Macku zycze ci powodzenia w dalszej karierze i będę trzymała za Ciebie kciuki, życzę ci tego wszystkiego z całego serduszka!
popieram poprzedników!!!!szczególnie dziś, po ostatnich w programie solówkach widać było kto jest najlepszy:)Ania i Rafał byli świetni, ale solówka Maćka poprostu ich bez dwóch zdań przyćmiła...i kto by pomyślał, na poczatku programu byłam pewna , że odpadnie w przedbiegach...ale cóż dużo mówic - GLEBA jest najlepszy!!!!!!wszystkiego dobrego i powodzenia!Na Pewno sobie poradzisz i jeszcze nieraz nas zaskoczysz:))
Wysłany: 2007-12-02, 22:04 ZWYCIEZCA I EDYCJI PROGRAMU YOU CAN DANCE
Maciej Florek zwany " Gleba " wygral pierwsza edycje jakze cudownego programu YCD:). Wielkie uszanowanie dla wszystkich duetow jak i solowek Macka. W sposob zaglebisty pokazal ze niema sobie rownych w programie. Wyrazy szacunku za caloksztalt artystyczny jak i taneczny ukazywany z odcinka na odcinek. Poczatki moze i byly trudne ( klotnia z Pirogiem ) lecz Maciek jako osoba pelna ambicji w sposob fenomenalny ukazal tkwiacy w nim potencjal. Broadway oczekuje w pelni okazalosci na naszego bohatera i mam nadzieje ze bedzie w jak najlepszy sposob reprezentowal nasz kraj w jednej z najlepszy szkol tanca na swiecie. Pogratulujmy Mackowi wygranej I edycji programu YCD oddajac jakas mala czastke siebie i wpisujac komentarz w danym temacie. Jako osoba nie publiczna oraz jako mini fan Macka dziekuje wszystkim ze postaraliscie sie i wyslaliscie przynajmniej tego jednego SMS-a na numew 7324 o tresci: 3. Dzieki nam Maciek jedzie na broadway:)
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Należało mu sie:] był jednym z najwszechstronniejszych tancerzy i mam nadzieję, że zapamięty go wszyscy:] tego pierwszego zwycięzce programu You Can Dance, a teraz z wielką niecierpliwością czekam na II edycję:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum