Wysłany: 2007-11-03, 00:37
chcialem zeby bylo mnie slychac bylo.............a po drugie kazdy mysli ze ona umie tanczyc tylko jackosona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CZY TO PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doradzac? chyba ona sama wie to najlepiej... Gdyby byla jednostronna i umiala tylko jacksona to nie zatanczyla by tak swietnie jiva i mambo.. ktorych nigdy nie tanczyla a wyszly jej brawurowo A jej HH locking popping sa naprawde godne podziwu Wiec to bzdura ze jest jednostronna, ona wiele umie.
Wysłany: 2007-11-03, 01:13
spoko.jestem za nia bo jestem z Koszalina.ale Teraz obecnie 2 lata w Anglii.
ale ogladam ja i za kazdym razem dech mi zpiera w piersi gdy ona tanczy.Jest poprostu ZAJE BISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie martw się na zapas. Diana jest wszechstronna co udowodniła w odcinkach live . To , że jacskona tylko umie to czyste kłamstwo . Tańczy wiele stylów . Ja tam uważam , że powinna zostac w programie jak najdłużej sie da. O wygranej jeszcze nie mówie Zobaczymy jak wyjdzie jej z Piotrkiem. Chociaż wydaje mi się , że Piotrek się postara , bo uwolnił się od Maryśki. Sasza też da radę więc do środy.
Podoba mi się jak Sasza tańczy szczegolnie swoj ulubiony hip hop sreet dance i Jacksona.Ale prosze nie mowcie ze ten jive byl jakims cudem.To dla mnie wogole nie byl jive ani obciagniety palcy przy kickach zero lekkosci...Niewiem to tylko moje zdanie ale dla mnie ona poprostu nie jest kobieca i zawsze widze ja w tych szerokich spodniach.A te sukienki co ma na sobie to nie sa wogole sukienki tylko ich imitacja.Ja myslalam raczej o prawdziwej kiecce taka jaka np miala Natalia jak tanczyla z Błazejem czy Maria...No ale kazdy ma swoja wizje i swoich faworytow;)Ja stawiam na Ruda!!
Hmmm... Wedlug mnie moze Diana nie umie tanczyc tylko Jacksona i nic po za tym ale na pewno jej repertuar taneczny nie obejmuje zbyt wielu tancow. Kazdy chwali ja za mambo i ok z tym sie zgodze zatanczyla swietnie moze nawet najlepiej ze wszystkich osob w tym odcinku ale jive tu zwami sie nie zgodze w tamtym odcinku nie byla zagrozona (oczywiscie z Glebą) tylko dlatego ze inni zatanczyli wyjątkowo slabo.
Bolek, zauwaz ze jedyne o co "komisja" sie przyczepila to ze bylo za malo jive w jivie a to akurat nie jest ich wina bo to nie zawodnicy ukladaja sobie choreografie. Ogolnie to choreografie w tej edycji nie stoja na wysokim poziomie ale jak w ostatnim odcinku anka i gleba pokazali ze jak choreograf chce to potrafi cos porzadnego zrobic, wystarczy zaryzykowac ;]
Mnie osobiście bardzo się podoba Diana.
Jest chyba jedyną osobą która umie tańczyć tak wspaniale jak on.
Diana na pewno poradzi sobie w każdym tańcu.
Ma charakterek ale jest sympatyczna i miła.
Tylko jak myślicie, jaki taniec pasuje do niej najlepiej?
_________________ "To moja największa wada,
że tańcuję bardzo rada."
Jan Kochanowski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum