Wysłany: 2007-11-10, 17:24 Wypowiedź Piróga dot. DIANY w DDTVN...
Nie chce tego napisac po to, aby pokazac, ze Diana nie zasluguje na zwciestwo... Uwazam, ze Diana jest naprawde bardzo sypatyczna i bardzo dobra tancerka (tak na poczatku sprostowanie)... Nie wiem czy ogladaliscie Dzien Dobry TVN po tym jak odpadl Piotr i Maria... Otoz w studio byl tez Piróg i na pytanie o to, kto powinnien wygrac, powiedzial, ze program szuka najbardziej wszechstronnych tancerzy, a wedlug niego to: Natalia, Anka i Maciek i jeszcze osoba, ktora moze sie na tyle rozwinac, aby rowniez byc zaliczona do tego grona jest Roofi... O Diania i Tito Piróg powiedzial nie doslownie, ale w sensie, ze potrafia tanczyc tylko swoje style... Nie chce byc subiektywna i po raz kolejny pisac, ze Roofi powinien to wygrac... Ale patrzac na to obiektywnie uwazam, ze mial racje... I rowniez zgadzam sie z nim, ze Diana i Tito nie zasluguja na zwyciestwo, bo nie sa wszwchstronni i nic nie wskazuje na to, ze kiedykolwiek bede potrafic dobrze tanczyc cos innego oprocz swoich stylow...
Dlatego przystaje przy swoim i mowie, ze zwyciezyc powinien ROOFI
_________________ ...::Should I go::... RoOfI rUlLeZZZ!!!:D:D:**
Moim zdaniem Diana potrafi bć wszechstronna, kiedy chce dowodem na to są choćby jej jive, mambo czy taniec współczesny :] ale jeżeli czuje sie dobrze w stylach które tańczy, to niech robi to co lubi inni uczestnicy którzy zostali "nominowani" do zwycięstwa też mają swoje style, ale czepiają sie Diany, bo ona jest moim zdaniem najbardziej wyrazista
Co do zwycięzcy: Na tym etapie jest mi w sumie obojętne kto wygra, bo wszyscy tańczą świetnie.. a co do Diany czy Roofiego, to oni i tak są już znani i lubiani, że jakoś się przebiją i niepotrzebny jest im do tego Broadway
Masz racje, ze Diana to wspaniala dziewczyna, ale mam takie wrazenie, ze wiekszosc z Was kocha Diane za to JAKA jest, a nie JAK tanczy.. Bo spojrzcie na to choc raz obiektywnie... Diana naprawde mimo wielu checi nie jest w stanie zatanczyc tak wspolczesnego jak ostatnio Anka z Gleba, czy Jazzu tak jak Roofi... Naprawde nalezy na to spojrzec obiektywnie i wtedy nie bedziesz mowic, ze Piróg mowi co mu sie podoba, tylko stwierdzisz, ze ma racje...
_________________ ...::Should I go::... RoOfI rUlLeZZZ!!!:D:D:**
KRAKUS ZMIENIL AVATARA !!sooryy...
hmm, no mysle, ze to co powiedzial Pirog jest szczera prawda, bo co tu duzo ukrywac, kiedy to jest prawda...
hmm..Diana i tak juz duzo osiagnela..
Diana naprawde mimo wielu checi nie jest w stanie zatanczyc tak wspolczesnego jak ostatnio Anka z Gleba, czy Jazzu tak jak Roofi...
każdy jest dobry w czym innym , np. Roofi nie zatańczy tak mambo jak Diana.
A na Jazz Roofiego jurorzy przymknęli oko i już, bo były elementy do których mozna bylo sie spokojnie przyczepic.
Ale i tak Go kocham xD tzn lubię. : p
a Dianę tym bardziej.
Każdy jest dobry w czym innym, według mnie Diana jest wszechstronna, i świetna w tym, co kocha.
_________________ You better lose youself in the music
the moment
you own it
you better never let it go
Piróg mimo wszystko sie zna. Ja osobiscie od początku programu kibicuje Glebie i on wedlug mnie powinien wygrac ten program poniewaz jest wszechstronny.
Mimo wszystko Augustin też się zna i mimo wszystko sądzi inaczej niż Piróg, który ocenia ludzi poprzez "kontakty" nie taniec! I jak powiedział Augustin Piróg nie okazuje, żadnych konkretów, tylko "było nie równo, było nie równo" każdy to zauważył, że przez ułamek sekundy wyprzedziła, ale nic prócz tego nie ma konkretnego, a i wcale jest nieprawdą to, że pokazuje się w jednym, bo umie wiele innych świetnych stylów, ale akurat widzowie kochają jakiś nowszy styl jaki prezentuje Diana i dlatego go pokazuje w programie.
Kocha to co robi! To jest przedewszystkim ważne!
_________________ Nikt przecież nie powiedział, że to ja mam rację.
"Moim zdaniem Diana potrafi bć wszechstronna, kiedy chce dowodem na to są choćby jej jive, mambo czy taniec współczesny :] "
"...ale czepiają sie Diany, bo ona jest moim zdaniem najbardziej wyrazista "
Odnośnie tej wypowiedzi to za wspólczesny wasza ulubienica zostala zbesztana i miala solowkę wiec na pewno sie jej nie udal, a jezeli chodzi o jej "wyrazistość to jest jedynie to, że nie miala niegdy przed YCD kontaktu z fryzjerem , a jej solowki są z programu na program coraz gorsze .....
Wysłany: 2007-11-10, 20:26
Diana zeby dobrze zatanczyc musi miec swietnego partnera ktory bedzie ja wspieral. Taka osoba byl wlasnie Maciek... JURY z odcinka na odcinek coraz gorzej ocenia wystep Diany... Jak pewnie zauwazyliscie w nastepnym odcinku czeka na nia taniec brzucha:) wraz z Tito... Jak dla mnie jest to cios ponizej pasa ze wylosowali wlasnie tez styl tanca:/. A czy Roofi jest wszechstronnym tancerzem to tez bedziemy mieli okazje sprawdzic juz w nastepna srode:).
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum