Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download •  Quizy

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: ddtvn, diany, dot, piroga, wypowiedz

Wypowiedź Piróga dot. DIANY w DDTVN...
Autor Wiadomość

Endzx 
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-10, 17:24   Wypowiedź Piróga dot. DIANY w DDTVN...

Nie chce tego napisac po to, aby pokazac, ze Diana nie zasluguje na zwciestwo... Uwazam, ze Diana jest naprawde bardzo sypatyczna i bardzo dobra tancerka (tak na poczatku sprostowanie)... :jezor: Nie wiem czy ogladaliscie Dzien Dobry TVN po tym jak odpadl Piotr i Maria... Otoz w studio byl tez Piróg i na pytanie o to, kto powinnien wygrac, powiedzial, ze program szuka najbardziej wszechstronnych tancerzy, a wedlug niego to: Natalia, Anka i Maciek i jeszcze osoba, ktora moze sie na tyle rozwinac, aby rowniez byc zaliczona do tego grona jest Roofi... O Diania i Tito Piróg powiedzial nie doslownie, ale w sensie, ze potrafia tanczyc tylko swoje style... :? Nie chce byc subiektywna i po raz kolejny pisac, ze Roofi powinien to wygrac... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale patrzac na to obiektywnie uwazam, ze mial racje... I rowniez zgadzam sie z nim, ze Diana i Tito nie zasluguja na zwyciestwo, bo nie sa wszwchstronni i nic nie wskazuje na to, ze kiedykolwiek bede potrafic dobrze tanczyc cos innego oprocz swoich stylow...
Dlatego przystaje przy swoim i mowie, ze zwyciezyc powinien ROOFI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Krakus 
Forumator

Wysłany: 2007-11-10, 17:33   

W 99% zgadzam się z Endzx. Nie zgadzam się w tym jednym procencie dlatego,że nie uważam
że Roofi powinien wygrać

Krakus 
Forumator

Wysłany: 2007-11-10, 17:35   

O tym to chyba każdy już wie. Choćby po twoim avatarku.

Endzx 
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-10, 17:36   

Oliwia:* To podziel sie swoim zdaniem... :jezor:

Krakus 
Forumator

Wysłany: 2007-11-10, 17:41   

Nie.... Z kazdego tematu robi się już temat uwielbienia dla Diany :wsciekly: :thumb2: :x

Andziaa 
Tubylec

Wysłany: 2007-11-10, 17:47   

Moim zdaniem Diana potrafi bć wszechstronna, kiedy chce ;) dowodem na to są choćby jej jive, mambo czy taniec współczesny :] ale jeżeli czuje sie dobrze w stylach które tańczy, to niech robi to co lubi ;) inni uczestnicy którzy zostali "nominowani" do zwycięstwa też mają swoje style, ale czepiają sie Diany, bo ona jest moim zdaniem najbardziej wyrazista :)

Co do zwycięzcy: Na tym etapie jest mi w sumie obojętne kto wygra, bo wszyscy tańczą świetnie.. a co do Diany czy Roofiego, to oni i tak są już znani i lubiani, że jakoś się przebiją i niepotrzebny jest im do tego Broadway ;)

Endzx 
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-10, 17:48   

Masz racje, ze Diana to wspaniala dziewczyna, ale mam takie wrazenie, ze wiekszosc z Was kocha Diane za to JAKA jest, a nie JAK tanczy.. Bo spojrzcie na to choc raz obiektywnie... Diana naprawde mimo wielu checi nie jest w stanie zatanczyc tak wspolczesnego jak ostatnio Anka z Gleba, czy Jazzu tak jak Roofi... Naprawde nalezy na to spojrzec obiektywnie i wtedy nie bedziesz mowic, ze Piróg mowi co mu sie podoba, tylko stwierdzisz, ze ma racje... :)

peggyy 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-11-10, 19:36   

KRAKUS ZMIENIL AVATARA !!sooryy... 8)
hmm, no mysle, ze to co powiedzial Pirog jest szczera prawda, bo co tu duzo ukrywac, kiedy to jest prawda...
hmm..Diana i tak juz duzo osiagnela..

Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3

K. 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-10, 19:37   

Endzx napisał/a
Diana naprawde mimo wielu checi nie jest w stanie zatanczyc tak wspolczesnego jak ostatnio Anka z Gleba, czy Jazzu tak jak Roofi...

każdy jest dobry w czym innym , np. Roofi nie zatańczy tak mambo jak Diana.
A na Jazz Roofiego jurorzy przymknęli oko i już, bo były elementy do których mozna bylo sie spokojnie przyczepic.
Ale i tak Go kocham xD tzn lubię. : p

a Dianę tym bardziej.
Każdy jest dobry w czym innym, według mnie Diana jest wszechstronna, i świetna w tym, co kocha.
you better never let it go

---
Music is reflection of self

Bolek 
Tubylec

Wysłany: 2007-11-10, 19:40   

Piróg mimo wszystko sie zna. Ja osobiscie od początku programu kibicuje Glebie i on wedlug mnie powinien wygrac ten program poniewaz jest wszechstronny.

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2007-11-10, 19:50   

i piróg miał rację.

Kinfa 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-10, 19:55   

Mimo wszystko Augustin też się zna i mimo wszystko sądzi inaczej niż Piróg, który ocenia ludzi poprzez "kontakty" nie taniec! I jak powiedział Augustin Piróg nie okazuje, żadnych konkretów, tylko "było nie równo, było nie równo" :| każdy to zauważył, że przez ułamek sekundy wyprzedziła, ale nic prócz tego nie ma konkretnego, a i wcale jest nieprawdą to, że pokazuje się w jednym, bo umie wiele innych świetnych stylów, ale akurat widzowie kochają jakiś nowszy styl jaki prezentuje Diana i dlatego go pokazuje w programie.
Kocha to co robi! To jest przedewszystkim ważne!

Sylvika
Debiutant

Wysłany: 2007-11-10, 20:05   

"Moim zdaniem Diana potrafi bć wszechstronna, kiedy chce dowodem na to są choćby jej jive, mambo czy taniec współczesny :] "
"...ale czepiają sie Diany, bo ona jest moim zdaniem najbardziej wyrazista "

Odnośnie tej wypowiedzi to za wspólczesny wasza ulubienica zostala zbesztana i miala solowkę wiec na pewno sie jej nie udal, a jezeli chodzi o jej "wyrazistość to jest jedynie to, że nie miala niegdy przed YCD kontaktu z fryzjerem :| , a jej solowki są z programu na program coraz gorsze .....

K. 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-10, 20:23   

Sylvika napisał/a
a jezeli chodzi o jej wyrazistość to jest jedynie to, że nie miala niegdy przed YCD kontaktu z fryzjerem

lol
zastanów się co Ty mówisz, Diana jest wyrazista w tańcu, jak i w charakterze
you better never let it go

---
Music is reflection of self

eug3n 
Wymiatacz

Wysłany: 2007-11-10, 20:26   

Diana zeby dobrze zatanczyc musi miec swietnego partnera ktory bedzie ja wspieral. Taka osoba byl wlasnie Maciek... JURY z odcinka na odcinek coraz gorzej ocenia wystep Diany... Jak pewnie zauwazyliscie w nastepnym odcinku czeka na nia taniec brzucha:) wraz z Tito... Jak dla mnie jest to cios ponizej pasa ze wylosowali wlasnie tez styl tanca:/. A czy Roofi jest wszechstronnym tancerzem to tez bedziemy mieli okazje sprawdzic juz w nastepna srode:).
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum