Jak oglądałam ten filmik to sobie przypomniałam, że Michalina albo Żaneta, już teraz nie pamiętam która, jak sobie nie dawała rady to powiedziała coś w stylu: "tak naprawdę wcale nie chciałam się tu znaleźć", wkurzyłam się i sobie pomyślałam, że tysiące osób chciałoby być na jej miejscu, a ona wyjeżdża z takim tekstem, jak już jest w Paryżu.
A poza tym zauważyłam, że sporo osób, które teraz już są w szesnastce dostało ostrzeżenia. Może chcieli zwrócić na nich uwagę
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
heheeh ja też pamiętam tą michaline i mi też się nie spodobało to jak powiedziała że tak naprawde to ona nie chciała się tam znaleść!! Przecież tyle ludzi tam poszło tyle ludzi mogło stańąć na jej miejscu a ona tak poprostu zmarnowała i swoją szanse i czyjąś
_________________ Dance its my live!!I love dance :*:*
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
tak naprawdę wcale nie chciałam się tu znaleźć, wkurzyłam się i sobie pomyślałam, że tysiące osób chciałoby być na jej miejscu, a ona wyjeżdża z takim tekstem, jak już jest w Paryżu.
Michalina... Ja tez to pamietam i tez se to pomyslalam..
[ Dodano: 2007-12-08, 22:59 ]
DOBRANOC
_________________ Najbardziej stracony dzień to ten w którym nie zaśmialiśmy się ani razu.! ;DD ^^
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum