Michalina jest świetną tancerką!
Ponadto jest szczera, ''prawdziwa'' i ma w sobie to coś.
życzę jej wielu sukcesów!
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
sandritka [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-26, 19:34 Re: Michalina w Paryżu
Ona bardzo super tańczy tylko tańczy co czuje , a czuje pieknie...
Kasia17:) [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-27, 15:45
Jak się nazywa ta piosenka??
Ala93 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-27, 16:43
jest swietna, ale niestety za slaba psychicznie... szkoda mi jej
Szkoda mi jej, głównie dlatego że łatwo mi sobie wyobrazić jej sytuację. Wiem, że gdybym znalazła się na jej miejscu też byłoby mi trudno, a stres i emocje brałyby górę nad skupieniem. A tańczy naprawdę ślicznie, tak, jak czuje.
mrow [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-01, 19:00
Szkoda mi było Michaliny coraz bardziej z odcinku na odcinek bo naprawdę bardzo dobrze tańczyła...ale niestety nie nadarzala za tempem jakie było tam w Paryżu. Było widać, że sięs tara i w ogole...ale dla niej działo się to wszytko za szybko...a szkoda...bo była jedną z lepszych w tym co robiła
fajnie tańczyła, ale niestety do telewizji to ona się nie nadaje.
tam cały czas jesteś narażony na kamery, nawet gdy masz słabe chwile.
poza tym nie umiała zapamiętać choreografii
_________________ "Co za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom, niż zniszczyć przesąd"
ona byla fajna, ale bardzo slaba psychicznie. bo niby czemu ona wiecznie marudzila a inni bez szemrania przez wszystko przebrneli?
Ależ nikt temu nie zaprzecza Była słaba psychicznie, fakt. Powinna się lepiej na to przygotować, ale chyba nie ma co gdybać, bo już po fakcie :]
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
ja bym chciala zobaczyc, jak zatanczyla na castingu, bo juz nie pamietam...uwazam, ze jest dobrą tancerką, ale ogolnie jej nie lubie...zaczela marudzic, ze po co sie znalazla w tym Paryzu?! to po co zmarnowala komus szanse ?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum