Nie była tak dobra, jak nasza szesnastka, ale nieźle jej szło. Niestety jeśli nie potrafiła wykonać prostej choreografi to nie była dobrą tancerką. A jej załamania nerwowe - żal... -.- Może gdyby się bardziej przyłożyła lepiej by jej szło. A ona po 1 2 3 sie poddawała
CzaDerSko TaŃczy I PopiEraM Ją Że zaCzeŁa TańcZyć swój UkłaD... To niE jEsT taK ProSto NauCzyć się ukŁaDu i To jEszcZe WszĘdziE KameRy luDZie ....:P:P:P
Ja po prostu zmieniałam program jak ją pokazywali i tyle , bo żal mi ludzi, którzy napalają sie jak szczerbaty na sucharki... I ta cała jej histeria, a szkoda pisać...
_________________ Z każdym najmniejszym wspomnieniem dobrych lub złych obliczy losu
Nie trać snu dzisiejszej nocy
Jestem pewien że wszystko skończy się dobrze
Ech, nie podoba mi się ta Michalina. Użala się nad sobą. Może fajnie i dobrze zatańczyła na castingu, ale w Paryżu nie dawała rady. Ona musiała się nauczyć choreografii, ale skoro jej nie zależało... Tylko zabrała bilet osobie, która bardziej zasłużyła...
_________________ Nic nie jest ani całe białe ani całe czarne! Świat jest pełen mulatów!
Wiek: 18 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 194 Skąd: Daleko od was :)
Wysłany: 2008-01-07, 12:57
Cytat
Ona musiała się nauczyć choreografii, ale skoro jej nie zależało... Tylko zabrała bilet osobie, która bardziej zasłużyła...
Ej ej bez takich. Świetna jest w improwizacji i skoro jury dało jej bilet to chyba słusznie? Słaba psychicznie była i nie potrafiła w takim tempie opanować danej jej choreografii. A zrozumiała, że jednak nie chce tu być dopiero pod koniec Paryża więc nie trzeba zarzucać jej wszystkiego ... Mi się tam ona podobała Zdolna jest
Ładnie tańczy, była bardzo dobra, ale denerwowała mnie swoim zachowaniem. Jak zaczęła rzucać czym popadnie w kamerzyste itd... Rozumiem stres, nerwy... ale ona przesadzala...
_________________ "Pnij się wysoko... Twoją metą NIEBO, Twoim celem GWIAZDA."
Wysłany: 2008-02-08, 15:27
Widzę tutaj wiele opinii,że Michalina jest słaba psychicznie itp. ok może macie rację,ale sami się zastanówcie-jak byście się zachowywali gdyby ciągle chodziła za Wami kamera i czekała na każde potknięcie? Ona miała świadomosć,że sobie nie radzi,a tvn po prostu zrobił z niej kozła ofiarnego-dziwne,że żadnego z uczestników nie pokazywiali w tym stopniu co ją A wtedy gdy Piróg niby wstawił się za nią i mówił,żeby jednak została jeszcze w Paryżu myslę,że raczej to wszystko było zaplanowane,żeby mieli co pokazywać szkoda mi jej,bo naprawdę dobra tancerka,ale ma słabą pamięć...
Widzę tutaj wiele opinii,że Michalina jest słaba psychicznie itp. ok może macie rację,ale sami się zastanówcie-jak byście się zachowywali gdyby ciągle chodziła za Wami kamera i czekała na każde potknięcie? Ona miała świadomosć,że sobie nie radzi,a tvn po prostu zrobił z niej kozła ofiarnego-dziwne,że żadnego z uczestników nie pokazywiali w tym stopniu co ją A wtedy gdy Piróg niby wstawił się za nią i mówił,żeby jednak została jeszcze w Paryżu myslę,że raczej to wszystko było zaplanowane,żeby mieli co pokazywać szkoda mi jej,bo naprawdę dobra tancerka,ale ma słabą pamięć...
W sumie masz rację, ale wydaję mi się, że do końca to tak nie było... Gdyby dobrze tańczyła to nie 'latała' by za nią kamera... a nie pamietała układu wiec tvn chciał pokazać to, aby było wieksze zainteresowanie... Widzowie lubia takie afery. Gdyby ktoś inny też nie pamiętał, równiez by mieli atrakcje... Przeciez Patryka też ciagle pokazywali dopółki nie odpadł..
Ja ją lubię, ma talent i zdolności. Nie wytrzymała tego napięcia i stresu. Nie chce aby ciagle otaczała ją kamera, dlatego rzucała czym popadnie w kamerzystę. Zrozumiała że nie chciała się tam znaleźć, widocznie nie przypuszczała że w Paryżu będzie taka charówa. Ciężko jest się przerzucić z normalnego trybu życia na taki jak tam był
Wiek: 16 Dołączyła: 15 Lis 2007 Posty: 832 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-02-12, 18:56
Michalina byla dobrze przyghotowana jesli chodzio taniec, ale gorzej z psychiką. Zgadzam się z Kasią, ze ten stres i wogole...Nie myslala ze bedzie tyle treningow...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum