Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download •  Quizy

Ogłoszenie 
UWAGA!

Ogłaszamy nabór do Redakcji Portalu. Nie ważne ile masz lat i ile postów na forum.
Nie czekaj, zgłoś się! Więcej szczegółów Tutaj.

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: michalina, paryzu

Michalina w Paryżu
Autor Wiadomość

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-11-24, 11:47   

faktycznie, bardzo słaba psychicznie i szybko się wypaliła :(

Ambelka 
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-24, 20:39   

Nie była tak dobra, jak nasza szesnastka, ale nieźle jej szło. Niestety jeśli nie potrafiła wykonać prostej choreografi to nie była dobrą tancerką. A jej załamania nerwowe - żal... -.- Może gdyby się bardziej przyłożyła lepiej by jej szło. A ona po 1 2 3 sie poddawała

Paulinka1920
Tubylec

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-12-03, 16:55   

CzaDerSko TaŃczy I PopiEraM Ją Że zaCzeŁa TańcZyć swój UkłaD... To niE jEsT taK ProSto NauCzyć się ukŁaDu i To jEszcZe WszĘdziE KameRy luDZie ....:P:P:P

Jak dobrze jest mieć Ciebie znów dla siebie, czuć ciepło Twoich ust, słyszeć bicie Twego serca.

agusshia 
Stary wyjadacz

Ostrzeżeń:
 3/5/5

Wysłany: 2007-12-21, 13:16   

histeryczka... skoro nie chciala brac udzialau to po co poszla na casting?? albo nie oddala biletu!!

Popping ;** ;p;p

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2007-12-21, 13:18   

może nie wiedziałą że ją to przerośnie.?

sentinels
Kandydat

Wysłany: 2008-01-02, 20:14   

mam pytanie o piosenke przy ktorej tanczy michalina prosze bardzo o odp

Zuzanek 
Kandydat

Wysłany: 2008-01-02, 20:21   

Ja po prostu zmieniałam program jak ją pokazywali i tyle , bo żal mi ludzi, którzy napalają sie jak szczerbaty na sucharki... I ta cała jej histeria, a szkoda pisać...

Możesz wygrać lub przegrać

Ale być sobą to jedyne co możesz zrobić...

zuzanek93

willcornelia 
Debiutant

Wysłany: 2008-01-07, 12:44   

Ech, nie podoba mi się ta Michalina. Użala się nad sobą. Może fajnie i dobrze zatańczyła na castingu, ale w Paryżu nie dawała rady. Ona musiała się nauczyć choreografii, ale skoro jej nie zależało... Tylko zabrała bilet osobie, która bardziej zasłużyła...

nitka 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-01-07, 12:57   

Cytat
Ona musiała się nauczyć choreografii, ale skoro jej nie zależało... Tylko zabrała bilet osobie, która bardziej zasłużyła...

Ej ej bez takich. Świetna jest w improwizacji i skoro jury dało jej bilet to chyba słusznie? Słaba psychicznie była i nie potrafiła w takim tempie opanować danej jej choreografii. A zrozumiała, że jednak nie chce tu być dopiero pod koniec Paryża więc nie trzeba zarzucać jej wszystkiego ... Mi się tam ona podobała :) Zdolna jest

marek.szczepan 
Tubylec

Wysłany: 2008-01-07, 16:51   

nie wytrzymała psychicznie i tyle :P

Flattery 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-01-16, 14:34   

Ładnie tańczy, była bardzo dobra, ale denerwowała mnie swoim zachowaniem. Jak zaczęła rzucać czym popadnie w kamerzyste itd... Rozumiem stres, nerwy... ale ona przesadzala... :|

Cynka 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-02-08, 15:27   

Widzę tutaj wiele opinii,że Michalina jest słaba psychicznie itp. ok może macie rację,ale sami się zastanówcie-jak byście się zachowywali gdyby ciągle chodziła za Wami kamera i czekała na każde potknięcie? Ona miała świadomosć,że sobie nie radzi,a tvn po prostu zrobił z niej kozła ofiarnego-dziwne,że żadnego z uczestników nie pokazywiali w tym stopniu co ją :evil: A wtedy gdy Piróg niby wstawił się za nią i mówił,żeby jednak została jeszcze w Paryżu myslę,że raczej to wszystko było zaplanowane,żeby mieli co pokazywać :? szkoda mi jej,bo naprawdę dobra tancerka,ale ma słabą pamięć...

izula 
Guru

Wysłany: 2008-02-08, 15:38   

Cynka napisał/a
Widzę tutaj wiele opinii,że Michalina jest słaba psychicznie itp. ok może macie rację,ale sami się zastanówcie-jak byście się zachowywali gdyby ciągle chodziła za Wami kamera i czekała na każde potknięcie? Ona miała świadomosć,że sobie nie radzi,a tvn po prostu zrobił z niej kozła ofiarnego-dziwne,że żadnego z uczestników nie pokazywiali w tym stopniu co ją A wtedy gdy Piróg niby wstawił się za nią i mówił,żeby jednak została jeszcze w Paryżu myslę,że raczej to wszystko było zaplanowane,żeby mieli co pokazywać szkoda mi jej,bo naprawdę dobra tancerka,ale ma słabą pamięć...

W sumie masz rację, ale wydaję mi się, że do końca to tak nie było... Gdyby dobrze tańczyła to nie 'latała' by za nią kamera... a nie pamietała układu wiec tvn chciał pokazać to, aby było wieksze zainteresowanie... Widzowie lubia takie afery. Gdyby ktoś inny też nie pamiętał, równiez by mieli atrakcje... Przeciez Patryka też ciagle pokazywali dopółki nie odpadł..

*KaśkA* 
Tubylec

Wysłany: 2008-02-12, 18:53   

Ja ją lubię, ma talent i zdolności. Nie wytrzymała tego napięcia i stresu. Nie chce aby ciagle otaczała ją kamera, dlatego rzucała czym popadnie w kamerzystę. Zrozumiała że nie chciała się tam znaleźć, widocznie nie przypuszczała że w Paryżu będzie taka charówa. Ciężko jest się przerzucić z normalnego trybu życia na taki jak tam był :wink:

olkak 
Guru

Wysłany: 2008-02-12, 18:56   

Michalina byla dobrze przyghotowana jesli chodzio taniec, ale gorzej z psychiką. Zgadzam się z Kasią, ze ten stres i wogole...Nie myslala ze bedzie tyle treningow...

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum