Zgłoś niedziałający film! UWAGA! Na stronie nie znajdują się żadne nielegalne pliki, video pobierane jest ze źródeł udostępnionych.
szudiszu [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-08, 20:47
Żal mi było Michaliny bo jest naprawde dobra i uwielbia tańczyc co widać niestety nie radziła sobie najlepiej z choreogrtafia i tempem co zreszta sam stwierdziła
Wiek: 21 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 504 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2007-10-08, 21:16
ah.. świetna tancerka... zajebista w improwizacji.. szkoda tylko ze tak jej cieżo sie uczyc choreografi..:(:( myślałam ze jakos jej sie uda przejsć... no ale cóż:(
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
zgadzam sie z Nią taniec to jest to co ma sie w srodku... a choerografia to tylko szczegoly,malutki
Ale wiedziala co bedzie w Paryzu a takie numery robila... zamiast Niej mogl ktos inny jechac ktory by to lepiej wykorzystal...
no fakt, psychicznie nie dala rady.. heh, ja nie moge przezyc ze odpadla, jak pokazywali wszystkich jak tanczyli to moje oczy od razu na nia zwracaly uwage, nie wiem, miala w sobie to cos, co na scenie prezentowala swietnie. ale bywa. w kazdym razie tancerka jest swietna. szkoda jej.
bluemaja [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-09, 21:40
tnaczy pieknie fakt ale ta choreografia i marudzenie...inni mogli sie nauczyc
Ona potrafi tańczyć tylko swoją choreografie.Reszta jest dla niej zupełnie nie do pojęcia.Jak sam Agustin powiedział:
"Na salsie sobie nie poradziła
na hip-hopie sobie nie poradziła
na jazzie sobie nie poradziła
i na modern jazzie sobie nie poradziła"
davi0z [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-10, 13:17
Po castingu chciałem ją na moje urodziny Niestety, tak jak wiele osób - jestm istrzynią jednego tańca.
A mi wcale nie jest jej żal, wiedziała gdzie idzie i zdawała sobie z tego sprawę, że bedzie walka i emocje. A ona dzieckiem nie jest......
Ale tańczyła bardzo dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum