Dokładnie, chłopak miał swój styl, dziwny, ale miał
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
Gdyby się tak jeszcze podszkolił w innych technikach chociaż trochę, to kto wie, może wystąpi w kolejnej edycji?
_________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
- Albert Einstein
Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe. To jest proste - widzę, wiem.
anulka0920, myślę nie wystąpi, po pierwsze miał już swoją szansę i raczej by go jurorzy nie wzięli, a po drugie on już zrezygnował z tego programu jak zobaczył co będzie tańczył i myślę , że nie będzie na siłę próbował się podszkalać w innych technikach bo jak powiedział "ten program nie jest dla mnie".
Wysłany: 2007-11-11, 17:16
Szkoda mi jego, bo fajnie tańczył, tańczył inaczej niż wszyscy i to mi sie podobało, a że chłopak umie tylko to co lubi to niestety miało swoje konsekwencje. Od początku programu mnie zainteresował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum