T solowka pobila wszystkich na głowe!!! Zajebista naprawde. Tak jak i cała Diana Oryginalna, na scenie czuje sie jak ryba w wodzie no miodzioo. heh .. moglabym patrzec na nią godzinami tak cudnie sie porusza Życze wygranej i pozdrawiam Diano ;*
Diana musi wygrac W next odcinkach bedzie tanczyc z Roofim i to HH!!! To bedzie cos
_________________ XD X]
Le$na [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-29, 15:33
Moja ulubiona tancerka!!!!Diana,jak bd tańczyła tak dalej,to wygrasz ten program!!:)Muah:*
punkygirl [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-29, 17:40
ja się dopieru ucz e tańczyć i narazie idzi emi tako jako i jestem pocżtakujaca ale mym zdaniem diana wymiata ,ma ona własny styl który odróżnia sie od innych i widac że ma dużą przewagę nad innymi według mnie ma ona największe szans eprzejśc do finału chocby za same solówki które sa świetne
aniusia463 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-29, 18:35
Diana jestes naprawde boska twój taniec solo to naprawde super odjazd, co chwila właczam you tube i ogladam twoje solo normalnie nie da sie tego opisac jak zajefajnie tanczysz!!!!!!!! chciałabym tak tańczyć !! to jest szok normalnie powinnas dostać wygrana po samym tańcu solo!!!!
[ Dodano: 2007-10-29, 18:48 ]
ja chciałabym tylko zdobyc cała muzyke przy którym Diana tańczy solo!!! moze ktoś z was wie jaki to wykonawca???? zajebista muzyka!!!!
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum