Ania była najsłabsza z 4 która została. Owszem poczucie humoru miała najlepsze, jeśli chodzi o taniec.. niekoniecznie (nie chodzi mi o całokształt,ale o 4 która została) Decyzja widzów była sprawiedliwa
Ale to że jest taka wesoła, nie świadczy o tym,że powinna być w finale.
Ale rozumiem Cię, bo Ania to był taki promyczek tego program i chętnie bym ją w nim zobaczyła, ale głównie ze względu na charakter.
Natomiast pod względem tańca, uważam że sprawiedliwie się stało, i od razu mówię że mimo to nie ciesze się z decyzji widzów.
A mnie wcale nie wkurza!!!!!! Jest świetnym człowiekiem, wydaje się wam że jest zbyt cwaniakowaty, ale on poprostu dobrze czuje sie na scenie, a co do tańca to jest REWELACYJNY , no i nie tylko ja to dostrzegłam, więc wygrał )
_________________ "Bądź człowiekiem dla człowieka" <333
Ania ma w sobie wiele energii i radości.Chociaż mnie jej osobowość pokazana w tv nie przekonuje.W hh nie podobała mi się w ogóle.Ogólnie nie potrafiła zgubić tej swojej łaciny...Chociaż towarzyski tańczy świetnie...
Avensy69 V.I.P
Wiek: 18 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 678 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-04, 09:33
Kasia. napisał/a
Ania ma w sobie wiele energii i radości.Chociaż mnie jej osobowość pokazana w tv nie przekonuje.W hh nie podobała mi się w ogóle.Ogólnie nie potrafiła zgubić tej swojej łaciny...Chociaż towarzyski tańczy świetnie...
Może mi ma tą energie i radośc. Ale ja przez TV czegos takiego nie umiem dostrzec. Nie lubiłam jej. Nie lubie. I nie bede lubiec. Podziwiam ją tylko za to, że nosi rude włosy i sie nie czai.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum