#########################################
WSPOMÓŻ NASZE FORUM
#########################################
Jak co roku tradycyjnie stajemy przed problemem opłacenia serwera na kolejny rok. Udało nam się znaleźć okazyjnie serwer za nieduże pieniądze, które mamy nadzieję uda nam się uzbierać.
W tej chwili serwer będzie aktywny do końca marca.
Aby wykupić serwer na kolejny rok potrzebujemy 93 zł.
Brakuje nam jeszcze 0 zł
Jeżeli możesz i chcesz przyczynić się do dalszego funkcjonowania tej strony wspomóż nas dowolną kwotą.
Nicki wszystkich osób, którzy wspomogą forum zostaną umieszczone w tym temacie, a oprócz tego wszyscy którzy wpłacą minimum 10 ZŁ otrzymają specjalną rangę i tytuł na kolejny rok. Osoby, które wpłacą powyżej 30 ZŁ otrzymają tytuł i rangę dożywotnio.
Dane do przelewu prześlę chętnym osobom na priv lub jeżeli ktoś nie może wysłać prywatnej wiadomości to mail
Dla osób, które nie mają konta lub są niepełnoletnie i chciałyby wpłacić na poczcie przygotowałem prosty formularz, który automatycznie wygeneruje druczki do wpłat, który również wyślę osobom chętnym na pw.
Następnie druczek należy wydrukować i udać się z nim na pocztę.
Jak do tej pory forum wspomogli:
blackjack - za liczne zasługi dla forum otrzymuje rangę specjalną.
2cool4you
donna
Oll
Dziękujemy.
Udało się zabrać potrzebną kwotę na kolejny rok.
Wszystkim sponsorom serdecznie dziękujemy!
Nadwyżka zostanie przeznaczona na opłacenie domen, co będzie konieczne za kilka miesięcy.
Dzięki za rangę specjalną, nie spodziewałem się No to teraz już zostało tylko 43 zł, także do pracy rodacy. Wystarczy że 4 osoby wpłacą po ok. 10 zł i problem z głowy.
_________________ Lying on the grass now, dancing for the stars
Maybe one will look on down and tell us who we are
ja wpłaciłam, co prawda symbolicznie bo moja szkoła zjada pół mojej wypłaty wiec mniej niz 43 już jest;)
_________________ MICHAŁ MACIEJEWSKI, TOMEK PRZĄDKA, Natalia Madejczyk, Iza Orzełowska, Marcin Mrozinski, Wiola Fiuk, Julia Żytko, Paulina Przestrzelska, Ania Tarnowska
No tak, jest problem, to od razu kto się pojawia?donna;) Ty jesteś jak dobry duch tej strony od początku jej istnienia:)wiele razy już pomagałaś nam przetrwać rozmaite kryzysy,dziękujemy:)
P.S. naprawdę miło Cię zobaczyć po tak długim czasie:)
_________________ "Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem"
Jak tylko wrócę do domu (w następny weekend) i zobaczę od dawna niewidzianą gotówkę to również coś wpłacę
_________________ Love tears me up like a demon.
Opens the wounds and fills them with lead,
and I'm having some trouble just breathing.
If we werent such good friends I think that I'd hate you.
If we weren't such good friends I'd wish you were dead.
No tak, jest problem, to od razu kto się pojawia?donna;) Ty jesteś jak dobry duch tej strony od początku jej istnienia:)wiele razy już pomagałaś nam przetrwać rozmaite kryzysy,dziękujemy:)
P.S. naprawdę miło Cię zobaczyć po tak długim czasie:)
Zawsze pamiętam o tej stronce, o Nice i Montagrosie, przecież zrobiliście razem kawał dobrej roboty, pojawili się tu naprawdę fajni ludzie, fajne rozmowy, żal byłoby to zaprzepaścić, zaglądam rzadziej niż kiedyś, bo zmieniła mi się sytuacja życiowa, trochę intensywniej pracuję, to i skończyło się słodkie nieróbstwo przed kompem Dzisiaj robię przelew i myślę, że dalej będziemy się fajnie bawić we wspólnym gronie, tym bardziej, że od wczoraj jest o czym pisać
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum