Moim ulubionym tańcem jaki wykonywał Gieorguś jest Paso doble, Hip Hop oraz Taniec nowoczesny, świetnie daje sobie radę także w Modern Jazzie, ale to nie moja bajka, więc ja typuję te 3 tańce . Moim zdaniem jest stworzony do HH itd., a gdy w ostatnim programie pokazał klatę tańcząc Paso Doble to już w ogóle mnie olśniło x D. A jak wy sądzicie, w jakim tańcu najbardziej lubicie Greg'a ?
_________________ Step up to me, babe ;* x D I love Dance, I can dance . You can dance !
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 675 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-17, 21:18
mój ulubiony taniec w jego wykonaniu to hip hop i paso doble a jeżeli chodzi o solówki to mam słabość do jego solówki w której tańczył do piosenki Kevina Michaela "Ha ha ha"
ile cortense ma lat? widać : 12 xD
Mi sie podobają w jego wykonaniu jazz i modern... to tak jakos pasuje do jego charakteru, wygladu, uroku A z tą klatą to nie przesadzajcie ;P Za chudy jest Ale tak jak również inni twierdzą, każdy taniec w jego wykonaniu jest świetny [tylko nie walc i nie ta opaska ]
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Ja nie wiem co wy wszyscy się tej opaski tak uczepiliście. Chyba lepiej się tańczy bez włosów w oczach nie? Uwielbiam jego włosy, to fakt. ale potrafie zrozumieć też to, że kiedy latają mu po twarzy w tańcu niekoniecznie czuje się z tym komfortowo...
_________________ Keep losing my way...
---------------------------------
Get.Right.Emotions.Going. :]
Wysłany: 2008-05-18, 09:03
a mi się troche śmiać chciało z tej opaski, bo mam podobną długość włosów i jak ją założę to wyglądam niestety troche podobnie xD ale przy tańcu sie przydaje bo nawet na castingu mu powiedzieli że "zgubił się trochę w tych włoskach"
_________________ powiedziałam, że do ciebie przyjdę - nie przyszłam.
powiedziałam, że za ciebie wyjdę - nie wyszłam.
powiedziałam, że nie umiem zdradzić - umiałam.
powiedziałam, że się chcę poprawić - nie chciałam.
justine masz świetny avatar, muszę pochwalić (chociaż najlepiej wygląda w wyprostowanych włosach, rozpuszczonych, opadających na ramiona:D) kurczę no pewnie że paso, nawet moja mama się zachwycała z sioastrą, chociaż go nie lubią (nie wiem jak mozna go nie lubić, ale co, rodziny się nie wybiera )
[ Dodano: 2008-05-18, 10:10 ]
Cortense zmień ten avatar bo to zaczyna być denerwujące...
_________________ It doesn't mean that I'm a prostitute.... FREE YOUR MIND!!! YEAH!!!!!!
Wysłany: 2008-05-18, 10:10
u mnie to tato ciągle po nim jeździ a ja z mamą tylko go wyganiamy żeby poszedł sobie do kuchni pooglądać albo u mnie jak coś mu nie pasi xD ale no każdy ma swoje zdanie. A mi się też bardzo podobał współczesny z popem no taki fajny żywiołowy ten taniec był
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum