Oglądam ten locking drugi raz i się zachwyciłam może poprawnie do końca nie było, ale żeby tancerz klasyczny tak zatanczył locking..i to jeszcze z człowiekiem który powinien byc w tym o niebo lepszy no uwielbiam go..a w tym stroju do lockingu to mi się nie wiem czemu z takim kurczakiem skojarzył xD
_________________ Things have never been so swell
I have never failed to fail
Julka:) , masz racje - locking super i szacunek dla Kryspina za ten taniec! Mi się Krys z niczym nie skojarzył - On nawet w takim stroju dobrze wygląda - ale za to Artur przy Kryspinie przypominał mi jakiego krasnala. Nie piszę tego złośliwie, po prostu jakoś rozśmieszył mnie ten mały Arturek w tym wieelgachnych i obszerniastych spodniach. Normalnie Krasnal, względnie jakiś Goblin czy coś w tym rodzaju.
_________________ PL II Kryspin&Kasia; III Marcin, Tomek, Iza, Wiola; IV Kuba&Julia
AU II BJ&Talia, Ben
USA V Brandon, Evan, Jeanine, Kayla; VI Jakob, Victor, Ellenore, Kathryn; VII Robert, Kent, Alex
CA II Vincent & Tara-Jean, Melanie
_________________ Things have never been so swell
I have never failed to fail
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-31, 15:58
Ja liczę najbardziej na Kryspina, choć nie będę zawiedziony gdy wygra Kasia... ! Dziewczynie się należy... Ale wiem,że Kaśka znajdzie sobie sponsora na wyjazd, a Kryspin... marne szanse! Więc moje SMSy idą na Kryspina, choć na Kasię też coś wyślę... !
Lubie Kasie, ale moje smsy ma tylko Kryspin. Jego całokształt po prostu mnie przekonuje i sadze ze to jemu najbardziej nalezy sie zwyciestwo
Avensy69 V.I.P
Wiek: 18 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 678 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-05-31, 17:01
Do dzisiaj byłam przekonana do Kryspina. Ale jak ogladnęłam powtórkę YCD i pierwszy taniec- Kasi i Artura (Hip-Hop) zmieniłam zdanie. Zachwyciła mnie. Nie wiem już komu kibicowac bardziej.
Wiek: 24 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 139 Skąd: Poznań/Kalisz
Wysłany: 2008-05-31, 21:30
Choć od początku uważam, że Kasia jest najlepsza technicznie, wysłyłam sms-sy na Kryspina. Podoba mi się jego podejście. Nie próbuje udawać i jest po prostu osobą jaką był przed programem. Nie robi niczego "pod publiczkę" tylko robi to co do niego należy czyli świetnie tańczy i daje sobie radę z każdym stylem. Czasai trochę bardziej błyskotliwie, czasami mniej, ale daje radę )
Moje głosy powędrują, więc tak jak do tej pory na Krisa.
Mnie w ostatnim odcinku też Kasia zachwyciła i zarówno jej zwycięstwo, jak i Kryspina byłoby ok. Jeżeli zdecyduję się na smsy, to raczej będę konsekwentna (czyli Krys), ale korci mnie trochę, żeby popatrzeć z boku, kogo wybiorą inni ;p Chociaż zależy to od tego jak zatańczą, może coś mnie powali na kolana
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum