Wysłany: 2008-05-19, 10:49 Idealny materiał na zwycięzcę
Od samego początku Kryspin był w cieniu. Chłopak wyraźnie ma mniejsze parcie na szkiełko od pozostałych uczestników. Jest skromnym chłopakiem a na scenie jest demon tańca. Uważam, że wygrana powinna trafić właśnie do niego jśli chodzi o część męską tej edycji programu. Zachwyca swoim tańcem wszystkich dookoła i radzi sobie fenomenalnie w każdej technice, z którą przyjdzie mu się zmierzyć. A wy co o tym myślicie??
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Ja się, oczywiście, zgadzam
Kryspin jest prawdziwym Artystą, poza miejscem swojego tworzenia jest cichy, nieśmiały, a kiedy wychodzi na scenę... Szok! To jest w Nim niesamowite i trudno mi zrozumieć, jak można tego nie docenić.
Nagroda powinna trafić do Niego, bo można mieć pewność, że woda sodowa nie uderzy mu do głowy, a na Brodway`u na bank byłby jednym z najbardziej pracowitych, starających się studentów On ze Swoim szalonym perfekcjonizmem!
Bardzo mnie dziwią opinie, że Kryspin ma mdłą osobowość itp.. To tylko świadczy o tym, że artyści, a raczej Artyści jeszcze długo nie będą doceniani, ale tak było od zawsze, więc może trzeba się z tym pogodzić.
wciąż TKZK
_________________ miłość pierwsza - zupełnie jak cielę
bo patrzy w niebo
by zobaczyć ziemię
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-19, 12:08
O taaaaak! :] Idealny materiał na zwycięzcę... :] Nic nie napiszę, bo wszystko już zostało powiedziane... zresztą brak słów,żeby to opisać! :] TKZK! - zawsze!
rzeczywiście chłopak ma wielkii talent tylko sie zastanawiam jak będą wyglądały jego relacje z Brodway'u xd mało co sie chyba dowiemyy ;p ale myśle że razem z Kasią mają największe szanse na wygraną ;p
Wysłany: 2008-05-19, 13:48
tak tak.. Kryspin na Brodway, niech sie nam rozwija i pokaze ze polacy są tez swietni w tancu. Co do tych relacji no musis to zrobic dla nas.. w koncu my tyle dla niego robimy.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Avensy69 V.I.P
Wiek: 18 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 678 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-05-19, 14:35
jesli chodzi o umiejętności to na pewno ;] jest taki skromniutki i cichutki a jak sie rozkręci to bomba ;] dla mnie już wygrał
Przyznam szczerze, że Kryspina na początku w ogóle nie zauważałam. Dopiero od niedawna przyciąga moją uwagę i... fascynuje Ze wszystkim sobie świetnie radzi, jest wytrwały i skromny. To się bardzo liczy. Oczywiście dla mnie. Dlatego coraz bardziej chciałabym, żeby znalazł się w finale (:
Przyznam szczerze, że Kryspina na początku w ogóle nie zauważałam.
A ja wręcz odwrotnie "Wrył" mi się w pamięć tą swoją kosmiczną solówką i od tej pory nic sie nie zmieniło xD
Wszystko co najważniejsze zostało już napisane, wiec mogę tylko dodać - TKZK!
A co do relacji z brodway'u to nie martwiłabym sie o to wogóle, przecież było widać, że w kulisach wypowiada sie całkiem normalnie. Stres i emocje robią swoje a Kryspin emocjonalny chłopak jest i tyle Jakby nam jakiś żarcik z tego New York puścił to byłoby tak jak podczas ostatniego odcinka
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
Kryspin jest dobry nie powiem, powinien wygrać ale jak pomyśleć to nie ma sznas raczej z tym "Gregiem" od siedmiu boleści którego kochają te HOTY No szkoda bo według mnie juz zasłużył na Broadway
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-19, 18:07
Według mnie ma szanse! Każdy ma teraz równe szanse, a wszystko zależy od nas... bo teraz to "tylko" my decydujemy... ! :] Ja zamierzam zrobić wszystko na co mnie stać! :)
Wysłany: 2008-05-19, 18:08
Z pewnością jest wszechstronny i utalentowany. Bardzo lubię patrzeć na jego taniec, pomimo tego, że wolę np. hip hop od współczesnego. Sympatyczny, nieśmiały i cichy - to dodaje mu uroku
Finał to dla niego za mało
Tak Ja właściwie jemu najbardziej kibicuje. Pięknie tańczy, jest skromny (co mnie dziwi bo faceci, to raczej są bardziej gadatliwi ) Myśle, że gdyby wygrał to napewno byłoby to najbardziej sprawiedliwe. Zagrożony był dopiero 1 raz. I to właściwie rzutem na taśme. Wiec Krys jest naprawdę świetny :]
Skoro tak wszyscy chcecie Kryspina w finale, to mam nadzieję,że będziecie głosować, bo bez tego to nie ma szans... :)!? Zresztą po co ja to piszę, przecież wiem,że będziecie głosować... :]:]!!
----------------------------------------------------------
Skoro tak wszyscy chcecie Kryspina w finale, to mam nadzieję,że będziecie głosować, bo bez tego to nie ma szans... !? Zresztą po co ja to piszę, przecież wiem,że będziecie głosować... :]:]!!
Hmm... Mi się wydaje, że większość tylko chcę aby wygrał, ale głosować nie będzie
Ja w sumie postanowiłam, ze nie wysle zadnego esa w tej edycji, ale kurcze tak głupio, zeby wygrał ktoś kto nie za bardzo zasługuje. ale właściwie.. jak odpadł Patryk to chyba juz wszyscy zasługuja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum