Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download •  Quizy

Ogłoszenie 
UWAGA!

Ogłaszamy nabór do Redakcji Portalu. Nie ważne ile masz lat i ile postów na forum.
Nie czekaj, zgłoś się! Więcej szczegółów Tutaj.

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: idealny, material, na, zwyciezce

Idealny materiał na zwycięzcę
Autor Wiadomość

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-05-19, 10:49   Idealny materiał na zwycięzcę

Od samego początku Kryspin był w cieniu. Chłopak wyraźnie ma mniejsze parcie na szkiełko od pozostałych uczestników. Jest skromnym chłopakiem a na scenie jest demon tańca. Uważam, że wygrana powinna trafić właśnie do niego jśli chodzi o część męską tej edycji programu. Zachwyca swoim tańcem wszystkich dookoła i radzi sobie fenomenalnie w każdej technice, z którą przyjdzie mu się zmierzyć. A wy co o tym myślicie??

Rudowłosa 
marcepan i orzechy

Super Sponsor

Wysłany: 2008-05-19, 10:57   

Ja się, oczywiście, zgadzam :)
Kryspin jest prawdziwym Artystą, poza miejscem swojego tworzenia jest cichy, nieśmiały, a kiedy wychodzi na scenę... :D Szok! To jest w Nim niesamowite i trudno mi zrozumieć, jak można tego nie docenić.
Nagroda powinna trafić do Niego, bo można mieć pewność, że woda sodowa nie uderzy mu do głowy, a na Brodway`u na bank byłby jednym z najbardziej pracowitych, starających się studentów :) On ze Swoim szalonym perfekcjonizmem!

Bardzo mnie dziwią opinie, że Kryspin ma mdłą osobowość itp.. To tylko świadczy o tym, że artyści, a raczej Artyści jeszcze długo nie będą doceniani, ale tak było od zawsze, więc może trzeba się z tym pogodzić.

wciąż TKZK :)

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-19, 12:08   

O taaaaak! :] Idealny materiał na zwycięzcę... :] Nic nie napiszę, bo wszystko już zostało powiedziane... zresztą brak słów,żeby to opisać! :] TKZK! - zawsze! :)

Idiotically 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-05-19, 13:20   

rzeczywiście chłopak ma wielkii talent tylko sie zastanawiam jak będą wyglądały jego relacje z Brodway'u xd mało co sie chyba dowiemyy ;p ale myśle że razem z Kasią mają największe szanse na wygraną ;p

NoTaLoNee 
lady dancer

Były Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-05-19, 13:48   

tak tak.. Kryspin na Brodway, niech sie nam rozwija i pokaze ze polacy są tez swietni w tancu. Co do tych relacji no musis to zrobic dla nas.. w koncu my tyle dla niego robimy.

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-05-19, 14:35   

jesli chodzi o umiejętności to na pewno ;] jest taki skromniutki i cichutki :P a jak sie rozkręci to :D bomba ;] dla mnie już wygrał :)

poziomka* 
Guru

Wysłany: 2008-05-19, 14:36   

Przyznam szczerze, że Kryspina na początku w ogóle nie zauważałam. Dopiero od niedawna przyciąga moją uwagę i... fascynuje :D Ze wszystkim sobie świetnie radzi, jest wytrwały i skromny. To się bardzo liczy. Oczywiście dla mnie. Dlatego coraz bardziej chciałabym, żeby znalazł się w finale (:

sloth 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-05-19, 17:53   

poziomka* napisał/a
Przyznam szczerze, że Kryspina na początku w ogóle nie zauważałam.

A ja wręcz odwrotnie ;) "Wrył" mi się w pamięć tą swoją kosmiczną solówką i od tej pory nic sie nie zmieniło xD
Wszystko co najważniejsze zostało już napisane, wiec mogę tylko dodać - TKZK!

A co do relacji z brodway'u to nie martwiłabym sie o to wogóle, przecież było widać, że w kulisach wypowiada sie całkiem normalnie. Stres i emocje robią swoje a Kryspin emocjonalny chłopak jest i tyle ;) Jakby nam jakiś żarcik z tego New York puścił to byłoby tak jak podczas ostatniego odcinka :lol:

sloth_mtbo

Sir_Rafael 
Stary wyjadacz

Wysłany: 2008-05-19, 17:57   

Kryspin jest dobry nie powiem, powinien wygrać ale jak pomyśleć to nie ma sznas raczej z tym "Gregiem" od siedmiu boleści którego kochają te HOTY :roll: No szkoda bo według mnie juz zasłużył na Broadway :D

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-19, 18:07   

Według mnie ma szanse! Każdy ma teraz równe szanse, a wszystko zależy od nas... bo teraz to "tylko" my decydujemy... ! :] Ja zamierzam zrobić wszystko na co mnie stać! :) :)

Ave 
Dyskutant

Wysłany: 2008-05-19, 18:08   

Z pewnością jest wszechstronny i utalentowany. Bardzo lubię patrzeć na jego taniec, pomimo tego, że wolę np. hip hop od współczesnego. Sympatyczny, nieśmiały i cichy - to dodaje mu uroku :)
Finał to dla niego za mało :P

izula 
Guru

Wysłany: 2008-05-19, 18:09   

Tak :D Ja właściwie jemu najbardziej kibicuje. Pięknie tańczy, jest skromny (co mnie dziwi :P bo faceci, to raczej są bardziej gadatliwi :P ) Myśle, że gdyby wygrał to napewno byłoby to najbardziej sprawiedliwe. Zagrożony był dopiero 1 raz. I to właściwie rzutem na taśme. Wiec Krys jest naprawdę świetny :]

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-19, 18:15   

Skoro tak wszyscy chcecie Kryspina w finale, to mam nadzieję,że będziecie głosować, bo bez tego to nie ma szans... :) :)!? Zresztą po co ja to piszę, przecież wiem,że będziecie głosować... :]:]!!
----------------------------------------------------------

TKZK! ! ! ! !

izula 
Guru

Wysłany: 2008-05-19, 18:20   

grochu_18 napisał/a
Skoro tak wszyscy chcecie Kryspina w finale, to mam nadzieję,że będziecie głosować, bo bez tego to nie ma szans... :) !? Zresztą po co ja to piszę, przecież wiem,że będziecie głosować... :]:]!!

Hmm... Mi się wydaje, że większość tylko chcę aby wygrał, ale głosować nie będzie :P
Ja w sumie postanowiłam, ze nie wysle zadnego esa w tej edycji, ale kurcze tak głupio, zeby wygrał ktoś kto nie za bardzo zasługuje. ale właściwie.. jak odpadł Patryk to chyba juz wszyscy zasługuja :D

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-19, 18:24   

No tak, ale może warto! Bo samo gadanie, nic nie da... ja go cenię, więc będę wysyłał... :]!

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum